Tahle kráska umí rozdávat rány, na výstavní KO jí stačilo pouhých 29 vteřin

Tahle kráska umí rozdávat rány, na výstavní KO jí stačilo pouhých 29 vteřin zdroj: Profimedia

O působivé KO na turnaji Bellator 256 se postarala ruská kráska Diana Avsaragova, která svoji soupeřku ukončila do půl minuty.

Turnaj Bellator 256, kde se v hlavním zápase večera střetli dva veterání Ryan Bader a Lyoto Machida, se organizaci rozhodně povedl. Moc ukončení před limitem se ale diváci nedočkali a jediné KO tak velice překvapivě obstarala debutující ruská bojovnice Diana Avsaragova (3-0). Dvaadvacetiletá zápasnice, která trénuje v čečenském Grozným už za 29 sekund skvěle načasovaným pravým hákem uspala svoji soupeřku Taru Graff (1-3).

Diana Avsaragová ustála počáteční tlak, o který se Tara Graff snažila a počkala si na svoji příležitost. Ta přišla jen pár sekund poté, když se Graff pokoušela trefit Avsaragovou svým opatrným jabem. Avsaragová ji odpověděla nekompromisním pravým hákem a poslala Graff okamžitě na kolena. Ta sice byla stále ještě při smyslech, ale o ty ji kompletně připravil následující pravý hák od ruské krásky, po kterém šla Graff bezvládně k zemi. Tam jí ještě Avsaragová přidala jeden hammerfist, ale když viděla, že je Graff mimo, s dalšími údery už nepokračovala.

Takový debut v Bellatoru od Diany Avsaragové rozhodně nikdo nečekal. Jedná se sice o zkušenou zápasnici ve wrestlingu a jednu dobu byla dokonce i v ruské reprezentaci, ale před dnešním duelem měla pouze dva profesionální MMA zápasy. Oba sice vyhrála, ale bylo jasné, že spíše než kvůli svým sportovním výsledkům ji do Bellatoru naverbovali především díky velice atraktivnímu vzhledu a velkému zástupu fanoušků na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Diana Avsaragova (@pantera_57_)

Avsaragová totiž rozhodně nevypadá jako typická zápasnice wrestlingu, nebo MMA bojovnice a spíše byste jí pravděpodobně tipovali na modelku. Ve svém debutu ale všem vytřela zrak a z instagramové krásky se vyklubala velice nebezpečná bojovnice.

Zato její soupeřka Tara Graff má na "instagramové krásky" dost velkou smůlu. V minulém zápase jí knockoutovala také Valerie Loureda a zápas předtím prohrála rovněž na TKO. Její budoucnost v Bellatoru tak na rozdíl od Diany Avsaragové nevypadá moc nadějně.

Zdroje:  Bellator.com

Nejnovější články