Video: Senegalský obr rozjel nekonečnou smršť úderů a švýcarskému kickboxerovi nedal žádnou šanci

Video: Senegalský obr rozjel nekonečnou smršť úderů a švýcarskému kickboxerovi nedal žádnou šanci Oumar Kane přezdívaný "Reug Reug" zatím ničí jednoho soupeře za druhým. | zdroj: FOTO: se svolením ONE Championship

Oumar Kane zatím svou obří silou demoluje jednoho soupeře za druhým, tentokrát nepotřeboval ani dvě minuty.

Vypadá to, že v nejbližších letech můžeme v MMA vodách očekávat vlnu zápasníků ze Senegalu. V této africké zemi je nejpopulárnějším sportem lutte avec frappe (senegalský wrestling), kterým se prý dá slušně uživit. Na popularitě tam ale nabývá také MMA, a není se čemu divit, protože Senegalci si začínají se vydobívat jméno i na mezinárodní scéně. Nedávno se měl v Polsku například představit "Bombardier" Ousmane Dia. Ve ONE se zase uchytil Oumar Kane, který si smlouvu v prestižní asijské organizaci zajistil po jednom jediném profesionálním zápase.

Ve své premiéře pod hlavičkou ONE Oumar Kane podobným způsobem zničil Kamerunce Alaina Ngalaniho a znovu ukázal, že s jeho brutální silou se bude muset v těžké divizi počítat. V rámci akce ONE on TNT 1 měl nyní poměřit síly s kolegou wrestlerem, Íráncem Mehdi Barghim, ten byl však pozitivně testován na covid a musel odstoupit. A o soupeře přišel také švýcarský kickboxer Patrick Schmid. Oba tedy souhlasili, že své styly poměří podle pravidel MMA.

Začátek byl velmi opatrný a zdálo se, že uvidíme jeden z těch nudnějších zápasů v těžké váze, kdy mají oba bojovníci až moc velký respekt k tomu druhému a nechce se jim do útoku. Kdo ale někdy viděl Kaneho zápasit, tomu bylo jasné, že je to pouze klid před bouří. Jakmile se totiž tenhle 120kilový pořez rozhodně zaútočit, většinou už nezná cestu zpět. A to se přesně potvrdilo.

Bylo vidět, že Schmid je zvyklý na velké rukavice a v těch menších nezvládal tvrdé rány svého soupeře vykrývat. Kane do nich dával všechnu svou sílu, a byť jich spousta jen prosvištěla vzduchem, Švýcar tak velkému tlaku čelit nedokázal. Senegalec si ho následně hodil na zem, kde dílo v čase 1:48 prvního kola dokonal.

Ačkoliv Kane zatím neoplývá nijak zvlášť dobrou technikou a špičkoví bojovníci by si s ním nejspíš dovedli snadno poradit, ve ONE nemá tak velkou konkurenci a můžeme od něj očekávat další zajímavé zápasy.

Zdroje:  ONE Championship

Nejnovější články