Čínský taekwondista dokonale vypnul samozvaného „mistra“ kung-fu

Čínský taekwondista dokonale vypnul samozvaného „mistra“ kung-fu zdroj: Profimedia

Výstavní KO je také považováno jako odplata za předchozí nesportovní chovaní a špinavý zákrok.

Tentokráte se podíváme do daleké Číny, kde probíhá neoficiální válka mezi „mistry tradičních bojových umění" a lidmi, kteří praktikují moderní bojové sporty. Naposledy se do titulků a na Youtube dostal Liang Wu, „mistr“ kung-fu a sing i čchüan (tradiční šaolinské bojové umění.)

Liang Wu vešel v kontroverzní známost především velice nečestným a ubohým zakončením zápasu proti kickboxerovi Wensheng Zhangovi. S tím se nejdříve pohádal na sociálních sítích a posléze ho vyzval k boji, který se uskutečnil. Zhang s ním během několika vteřin doslova zametl, ale pak přišel těžko pochopitelný moment.

Wu sice prohru uznal a šel svému soupeři podat ruku. Během potřásání ale druhou ruku vystřelil a trefil Zhanga prsty přímo do očí. Ten si samozřejmě nenechal nic líbit a začal údery holými pěstmi přímo na hlavu oplácet neférové jednání. Rozdělit je musel až rozhodčí a video, na kterém je celý incident zachycen se brzy dostalo na YouTube.

A nedávno přišel za nesportovní chování další „trest.“ Wu totiž nastoupil proti nejmenovanému taekwondistovi, který si s ním pohrál jako kočka s myší.  Popoháněl ho po ringu, aby ho nakonec dostal k provazům, kde mu na hlavu uštědřil neskutečné a výstavní highkicky z obou dvou stran a dokonale ho vypnul. Záznamy obou momentů můžete ostatně sami shlédnout ve videu pod článkem.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články