Fanoušek hecoval Mieshu Tate k založení účtu na OnlyFans. "Nejsem zoufalá," odpálkovala ho a schytala kritiku

Fanoušek hecoval Mieshu Tate k založení účtu na OnlyFans. "Nejsem zoufalá," odpálkovala ho a schytala kritiku Miesha Tate ještě coby šampionka UFC | zdroj: Profimedia

Ex-šampionka UFC Miesha Tate prohlásila, že mít účet na kontroverzním webu OnlyFans, kam některé bojovnice dávají erotické fotky, je zoufalé. Pobouřila tím kolegyni Julii Avilu.

Stránku OnlyFans zná čím dál tím více sportovních fandů. Na tuto placenou službu už totiž mnoho jejich idolů přidalo různé lechtivé fotky, přičemž mnohé z nich hraničí s různými stupni pornografie.

Na serveru můžeme už několik let najít také několik velice známých bojovnic jako je někdejší královna slámové váhy UFC Jessica Andrade či Rachael Ostovich nebo Kay Hansen (Paige VanZant si pak vytvořila vlastní platformu na principu OF). Ty sice nikdy neukázaly absolutní nahotu, ale pár lechtivých fotek už na OnlyFans přidaly a některé zcela jasně přiznaly, že hlavním záměrem bylo finanční přilepšení.

Poměrně negativně se k tomuto businessu staví bývalá šampionka bantamové divize Miesha Tate. Ta před několika dny na svém YouTube kanále zveřejnila video, ve kterém mluvila o tom, co by mohla dělat po konci kariéry a jeden z fanoušků se jí poté v komentářích navrhl, aby si založila účet právě na OnlyFans. Na to mu Tate nesmlouvavě odpověděla: „Nikde v tom videu jsem neřekla, že jsem zoufalá."

Výrok americké bojovnice později na instagramovém profilu WMMA Rankings odsoudila její kolegyně Julia Avila. Podle ní by se za podobná rozhodnutí neměl nikdo odsuzovat a je to pouze na osobním rozhodnutí.

„Ano, některé ženy mají účet na OnlyFans, no a co?“ napsala Avila. „Možná prostě potřebují pozornost. Možná chtějí dolar navíc. A možná chtějí jenom oslavit své ženství a také to, že jsou sakra krásné. Naším úkolem není někoho soudit a už vůbec ne nějakým způsobem shazovat jinou ženu.“

„Každý by si měl nejdříve zamést před svým prahem. Nikdo z nás není bez chyby a svět je ku*va těžký i bez toho, abychom se navzájem shazovali. Co takhle místo kritizování říct prostě a jednoduše, že tohle není nic pro mě?“

Avila pod tímto příspěvkem vyvolala velikou diskuzi, kde se ale valná většina lidí shoduje na tom, že má naprostou pravdu a že každý by si měl dělat, co chce. Obzvláště pokud podobný materiál nesdílí na veřejná místa, ale schovává ho pod placený obsah. Někteří přispěvatelé se ale také zároveň ptají, zda by výše zmíněné bojovnice podobné věci dělaly i v případě, pokud by byly od svých organizací lépe placené.

Zdroje:  Instagram - WMMA Rankings

Nejnovější články