Paige VanZant vytáhla své skryté zbraně a škádlí fanoušky vtipnými nahými fotkami

Paige VanZant vytáhla své skryté zbraně a škádlí fanoušky vtipnými nahými fotkami zdroj: Profimedia

U slavného manželského páru bez MMA tréninků zřejmě zavládla nuda, a tak odhodili svršky a vrhli se na fotografování.

Page VanZant byste podle zevnějšku asi netipovali na dlouholetou bojovnici UFC ale spíše modelku či herečku. Mnozí jí proto také zazlívají, že je v prestižní organizaci kvůli komerčnímu potenciálu a nikoliv sportovním výkonům. Ruku na srdce, na titul asi nedosáhne, ale na svém kontě má třeba pětikolovu bitvu s ex-šampionkou Rose Namajunas, a nemá se tedy rozhodně zač stydět.

A studem neoplývá ani mimo oktagon. Už v minulosti se nechala slyšet, že si Instagramem vydělá víc než zápasením. Mezi jejími téměř dva a půl miliony followerů se největší oblibě těšily pravděpodobně ty fotografie, na nichž byla jen spoře oděná. V době domácí karantény se pak společně s manželem (neporažený bojovník organizace Bellator Austin Vanderford) rozhodli zahodit i poslední zbytky oblečení a jít doslova s kůží na trh.

Nejprve ukázali, jak společně trénují. Kontroverzní fotka samozřejmě vyvolala hodně rozporuplné reakce. Jedněm přijde vtipná, druzí si pár naopak dobírají.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Bře 31, 2020 v 1:57 PDT

Paige s manželem se ale nenechali odradit negativními komentáři a nechali fanoušky nahlédnout také do své kuchyně. Jen pro zajímavost, VanZant vařit opravdu umí, protože vyhrála kulinářskou reality show Chopped (obdoba Masterchefa).

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Dub 1, 2020 v 3:54 PDT

S fanoušky se dále podělili také o to, jak pečují o zahradu a tráví volný čas. My jim přejeme, aby je v karanténě ani nadále nepřecházela dobrá nálada, ale raději bychom je už viděli zpátky v oktagonu.

Zdroje:  Instagram Paige VanZant

Nejnovější články