"Je to hloupá hvězdička," říká Justine Kish o Paige VanZant a chce s ní bojovat

"Je to hloupá hvězdička," říká Justine Kish o Paige VanZant a chce s ní bojovat zdroj: Profimedia

Zdá se, že v ženském UFC nám vzniká další znepřátelená dvojce.

O zástupkyni muší váhy UFC Justine Kish nebylo nějaký pátek slyšet. Teď se ovšem rozohnila na sociálních sítích kvůli prohlášení další bojovnice Page VanZant. Ta nedávno v jednom z rozhovorů řekla, že vydělá mnohem víc peněz zveřejňováním svých fotek na Instagramu, než kdyby bojovala v oktagonu (náš článek).

"Už to prostě nedávám," napsala Kish. "Paige VanZant se chová jako superstar, ale to, co v poslední době předvádí, z ní dělá pouhou hloupou hvězdičku. Chci, aby mě s ní UFC uspořádalo zápas. Ve městě je totiž lepší blondýna, která chce bojovat. A ať si ta hvězdička vybere jakoukoliv váhu. Slámovou, muší, těžkou. Je mi to jedno, protože já se dostanu na jakoukoliv hmotnost, jen aby k tomu došlo. Pryč s omluvami. Paige VanZant, pojďme bojovat."

Nutno podotknout, že Kish nebojuje od ledna roku 2018, kdy podlehla na body Korejce Ji Yeong Kim a během zápasu si naprosto zdemolovala koleno a musela podstoupit operaci. Jednalo se o její druhou porážku v řadě a také druhou kapitulaci kariéry. Předtím pouze vyhrávala a její šňůra se zastavila na čísle šest.

Paige VanZant už delší dobu bojuje se zraněnou rukou, se kterou musela takzvaně "pod kudlu" už třikrát a momentálně se vrací pomalu do tréninku. Před posledním zraněním mluvila o ukončení kariéry, ale během rekonvalescence chytla druhý dech. Vadí ji ale platové podmínky jednotlivých fighterů a rozdílné mzdy pro šampiony a pro ženy. To bylo také obsahem jejího výše zmíněného prohlášení.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články