Henry Cejudo opět šílí a vyzývá Valentinu Shevchenko, ta už mu odpověděla

Henry Cejudo opět šílí a vyzývá Valentinu Shevchenko, ta už mu odpověděla zdroj: Profimedia

Dvojnásobný šampion Henry Cejudo už zase vyzval jednu ze svých ženských kolegyní, šampionku Valentinu Shevchenko.

Dvojnásobný šampion UFC Henry Cejudo už se zase pouští do svých bizarních výzev, kdy je schopný ukázat snad na kohokoliv. A tak po Amandě Nunes vyzval tento týden na svém twitterovém účtu také Valentinu Shevchenko, která o víkendu porazila Liz Carmouche a je považována za jednu z nejlepších bojovnic světa.

"Takže, právě si užívám krásný den v nádherném Las Vegas, ale pořád na mě z mobilu skáčou zprávy, že někdo, kdo se jmenuje Valentina "Bullet" Shevchenko je nejdominantnější šampionkou na světě,"řekl ve videu na své sociální síti."

"A víte co? Začínám trochu žárlit, protože ona je zlatá a já tohle zlato chci. Valentino Shevchenko, mám pro tebe zprávu. Chci se stát prvním společným šampionem pro ženy i muže. Vyzývám tě. Můžeš být další kdo poklekne před ´Triple C.´"

Vše se zdá jako naprostá absurdnost a nikdy nerealizovatelná věc. Shevchenko však na sebe nenechala s odpovědí dlouho čekat a při rozhovoru s Ariel Helwani řekla: "Právě teď mám dva oponenty pro obhajobu titulu. Prvním z nich je Katlyn Chookagian (číslo dvě v ženské muší váze) a tím druhým je Henry Cejudo."

"Jasný, že jsem viděla video a víte, můžu říct, že by si měl dávat bacha na to co říká a co si přeje. On je lovec zlata, ale já můžu způsobit, že o všechno zlato navždy přijde." Otázkou je, jak moc to Valentina myslela vážně a jestli je opravdu něco takového možné, ale jako mediální show je to rozhodně zábavné.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články