Muay thai kulomet Valentina Shevchenko se chystá v Uruguayi rozstřílet přemožitelku Pudilové

Muay thai kulomet Valentina Shevchenko se chystá v Uruguayi rozstřílet přemožitelku Pudilové zdroj: Profimedia

Shevchenko nastoupí o víkendu do své další obhajoby o titul a rozhodně se bude na co koukat.

Valentina Shevchenko vs. Liz Carmouche

Jen devět týdnů od své první obhajoby titulu v lehké váze nastupuje Valentina Shevchenko do dalšího souboje. Tentokráte bude hájit titul proti soupeřce, která jí přichystala úplně první prohru kariéry v MMA, Liz Carmouche.

Shevchenko od té doby podlehla pouze dvakrát a to pokaždé těsně s Amandou Nunes a jinak kosí každého, kdo jí přijde do cesty. V muší váze nejdříve zničila škrcením ve druhém kole Priscilu Cachoeiru, poté sebrala šampionský pás po drsném souboji na body Joanně Jedrzejczyk (na celý zápase se můžete podívat zde) a nakonec brutálním kopem vypnula Jessicu Eye, která se z tohoto KO nejspíš vzpamatovává doteď. Kyrgyzská univerzálka ukazuje, že je momentálně totální válec.

Tuhle jízdu se bude snažit zastavit Liz Carmouche. Zkušená veteránka UFC, která kdysi otevřela spolu s Rondou Rousey ženskou odnož této organizace. Bývala mariňačka neztrácí energii a stále se drží v TOP 10 ve dvou vahách.

Momentálně drží dvě výhry v řadě, když nejdřív porazila před rokem na body Jennifer Maiu a letos v únoru v Praze ve velice vyrovnaném souboji taktéž na body naší Lucii Pudilovou. Vyznačuje se především chladnou taktikou a jen tak někdo jí nerozhodí. Rozhodně půjde o jeden z nejzajímavějších ženských zápasů za posledních pár let.

perry oliveira zdroj: Profimedia

Vicente Luque vs. Mike Perry

Vicent Luque, se honosí přezdívkou "The Silent Assasssin," tedy "tichý zabiják." To ho definuje více než dobře. Za posledních devět zápasů zaznamenal pouze jednu jedinou prohru, když ho porazil Leon Edwards. Všech zbylých devět výher zvládl pokaždé před limitem a většinou své soupeře vypíná už v prvním kole. Naposledy se vypořádal s Derrickem Kranztem, kterého umlátil po necelých čtyřech minutách. Luque si získal svým stylem nálepku jednoho z nejatraktivnějších bojovníků a určitě si ji bude chtít ponechat i v budoucnu.

Mike Perry byl sice dříve zavřen za drogy a domácí násilí, ale tento bývalý boxer patří v oktagonu k vytrvalejším fighterům a navíc začíná pracovat i víc takticky. To ukázal i ve svém posledním dubnovém fightu, kdy trpělivě odolával Brazilci Alexu Oliveirovi celé tři kola a kromě vracení úderů jich ještě pár navíc přidal. Zvítězil na body a oba dva borci si vysloužili ocenění "Fight of the Night." Perry patří k vyhlášeným "trash-talkerům".

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články