Valentina Shevchenko plánuje ubránit titul a vydat se i pro ten bantamový

Valentina Shevchenko plánuje ubránit titul a vydat se i pro ten bantamový zdroj: Profimedia

Valentina Shevchenko sice domluvený zápas má, ale když neprohraje, tak tuší, jaké soupeřky jí dal čekají.

Jak už jsme avizovali, a většina fanoušků ví, Shevchenko o víkendu bude obhajovat titul proti Liz Carmouche. Vzhledem k jejímu dominantnímu stylu se ale rojí dohady o dalších soupeřkách z různých divizí. Dokonce opět vznikají dohady o návratu do bantamové váhy a konfrontaci s její "nemesis" Amandou Nunes.

S tou totiž eviduje poslední dvě prohry a často se říká, že Nunes byl hlavní důvod proč Shevchenko přešla do muší váhy. Valentina má ale teď neskutečnou formu a ostatním fightům se nebrání, zaměřuje se teď především ale na svou třídu.

"Vezmu vše co přijde," sdělila serveru MMA Fighting. "Ale nepřemýšlím o dalších věcech. Když to přijde, tak tomu budu věnovat pozornost, ale teď se soustředím na svojí váhovou kategorii. Dlouho jsem čekala na muší váhu. Do té doby jsem čelila velkým protivnicím. Teď mám konečně váhovou třídu kam patřím."

Shevchenko ale tuší, že Nunes bude nevyhnutelná a do budoucna tuší, že rematch přijde. "Mezi Amandou a mnou se vytvořilo pouto, které nechcete. Nechce ho ani ona a ani já. Ale jednoho dne se znovu naplní. Nevím kdy a rozhodně to není něco, co by si člověk přál. Ale až to přijde, tak budu připravená."

Momentálně však do její kategorie hledí Jessica Andrade, kterou sice čeká titulový zápas v Číně, ale sama prohlásila, že kromě slámové váhy by chtěla titul i o stupeň výš. Shevchenko si tak bude moci vybírat a my jsme velice zvědaví, jak se tato situace vyvine.

Zdroje:  MMA Fighting , tisková zpráva

Nejnovější články