Cítí Miesha Tate vůbec bolest? Stehy si z ošklivé rány sama vytáhla kleštičkami na nehty

Cítí Miesha Tate vůbec bolest? Stehy si z ošklivé rány sama vytáhla kleštičkami na nehty Miesha Tate ještě coby šampionka UFC | zdroj: Profimedia

Bývalá šampionka UFC Miesha Tate si na nepříjemně vypadajícím videu sama provedla menší chirurgický zákrok.

O tom, že MMA fighteři nejsou z cukru nás nedávno přesvědčila bývalá držitelka titulu bantamové váhy UFC Miesha Tate. Tato americká bojovnice minulý víkend neprožila úplně šťastný zápas proti Brazilce Ketlen Vieře, které po pětikolové bitvě podlehla na body, a ještě si z klece odnesla ošklivě nateklé oko s krvavým hlubším šrámem.

S tímto zraněním nakonec skončila Tate v nemocnici, kde jí doktoři ránu zašili. Další ošetření prý už ale nepotřebuje, což předvedla pomocí drastického videa, jenž umístila na svůj YouTube kanál. Zde si totiž pomocí kleštiček na nehty všechny stehy z pod krvavého oka sama vytáhla a při tomto zákroku neprojevila téměř žádnou známku bolesti.

„Mám pocit, že se uzdravuji velice dobře, když uvážím všechny věci,“ řekla Tate na záznamu. „Vlastně už jsem si teď vyndala stehy a říkala jsem si, že byste to možná chtěli vidět. Vím, že jsem trochu blázen, ale domnívám se, že nemělo vůbec žádný smysl chodit k lékaři, aby je odstranil.“

Tate rozhodně nechybí odvaha, kterou už několikrát předvedla i při samotných MMA soubojích. Kdo bude její další soupeřkou v UFC je teď ale neznámou věcí. V nedávném prohlášení Miesha sdělila, že svého posledního výkonu rozhodně nelituje, ale teď si potřebuje dát odpočinek a strávit nějaký čas se svými ratolestmi. Odhadem by se v budoucnu mohla domluvit s nějakou bojovnicí pohybující se okolo desáté příčky žebříčku bantamové divize.

Zdroje:  YouTube - Miesha Tate

Nejnovější články