Boxerka překvapila na vážení. Přišla nahoře bez, top měla pouze namalovaný

Boxerka překvapila na vážení. Přišla nahoře bez, top měla pouze namalovaný Cherneka Johnson a Ellie Scotney | zdroj: Profimedia

Vážení před boxerským soubojem o titul IBF, se rozhodla šampionka využít k tomu, aby originálním způsobem oznámila spolupráci s platformou OnlyFans.

V poslední době se doslova roztrhnul pytel s bojovnicemi, které využívají svých "ženských zbraní", aby přilákaly pozornost. Tai Emery třeba oslavila výhru v boxu bez rukavic tím, že divákům ukázala prsa, podobný trik jsme viděli i na domácí scéně, když Karin Pedro a Inked Dory šokovaly na vážení před Clash of the Stars. Boxerka Ebanie Bridges sice tak daleko nejde, fanoušky ale umí na vážení dostat do varu sexy spodním prádlem.

Na pomyslné půli cesty teď zůstala boxerka Cherneka Johnson, držitelka pásu asociace IBF v super bantamové váze. Ta totiž namísto klasického oblečení zvolila pro vršek těla bodypainting. Bílou barvu narušovalo pouze modré logo platformy OnlyFans, kam bude Novozélanďanka nově přidávat exkluzivní obsah. Kromě videí z tréninku půjde i o pikantnější věci, už totiž oznámila spolupráci s Elle Brooke. Jedna z nejznámějších "tvůrkyň obsahu" vzala svou kariéru z opačného konce a přes OnlyFans se dostala k boxu, kde má zatím na kontě 3 výhry.

Johnson je ale v bojových sportech jiná liga. Boxuje od roku 2011 a úspěchy sbírala už v amatérském ringu, po přestupu mezi profesionálky zatím nasbírala 15 zápasů, přičemž prohrála jediný. Přesto dnes půjde do souboje s Angličankou Ellie Scotney (5-0) jako velká outsiderka. Podaří se jí v ringu překvapit stejně jako na vážení a zůstane pás v jejím vlastnictví?

Zdroje:  Outkick.com

Nejnovější články