Ukončím tě a to ošklivě! McGregor se pustil do starého rivala, který odmítá ukončit kariéru

Ukončím tě a to ošklivě! McGregor se pustil do starého rivala, který odmítá ukončit kariéru Conor McGregor přichází do oktagonu. | zdroj: Profimedia

McGregor se rozhodl vykopat starou válečnou sekyru a pustil se do někdejšího rivala. Jejich zápas teď už ale nedává žádný smysl.

Byly časy, kdy se Tony Ferguson a Conor McGregor vzájemně podporovali. Zastupovala je totiž stejná manažerská stáj a působili v jiných váhových kategoriích. Věci se ale změnily, když se Ir rozhodl přestoupit do lehké váhy, Fergusonova rajónu. A jelikož je UFC především byznys, mohl McGregor v podstatě přeskočit frontu, aby se zapsal do historie jako první dvojitý šampion. 

Hned poté si ale odskočil za většími penězi do boxerského ringu, což se nakonec protáhlo na takřka dvouroční pauzu v MMA. UFC se tedy v roce 2017 rozhodlo dát v lehké váze do hry prozatimní titul. Ten získal právě Tony Ferguson a Dana White začal osnovat plány na unifikační bitvu. Životní výplatu však Tonymu nakonec vyfoukl Khabib Nurmagomedov, který se pásu po jeho zranění zmocnil, takže přestal být duel Ferguson vs. McGregor komerčně zajímavý.

Vyřčené už ale nelze vzít zpět a Ir má očividně o souboj s "El Cucuyem" pořád zájem, i když má Američan své nejlepší dny dávno za sebou, posledních 6 zápasů prohrál a už i mnozí jeho fanoušci volají po tom, aby raději ukončil kariéru. To mu doporučil i šéf UFC Dana White. "El Cucuy" to ale zabalit nehodlá, což dal včera jasně najevo v příspěvku na sociálních sítích.

V něm uvedl, že si dobře nezaspároval od roku 2015, že si od pandemie zápasení a trénování neužívá, věnoval se ostatním místo sebe. Závěrem uvedl, že rozhodně nehodlá končit a všechny, co si myslí, že by měl, poslal k čertu.

Vyjádření neuniklo ani Conoru McGregorovi. "Ukončím tě a to ošklivě. Nezapomněl jsem," vzkázal dávnému rivalovi.

"Ááá, tady je moje d*vka. Chvíli trvalo, než jsem získal tvou pozornost, co? Pamatuješ, když jsi pro mě pracoval a já jsem tě vyhodil, protože jsi nedělal svou práci. Až budeš hotov s podepisováním svých právních záležitostí, tak se podepiš na tu tečkovanou čáru, srabácký šampione."

Zní to sice jako by už UFC zápas domlouvalo, ale to se s největší pravděpodobností neděje. McGregor má totiž čelit Michaelu Chandlerovi, proti němuž figuroval jako trenér v reality show The Ultimate Fighter. A i když volal po souboj s "největším tvrďákem" Justinem Gaethjem, Dana White dal jasně najevo, že další bude Chandler. Výhra nad Fergusonem by sice Conorovi mohla pomoci navýšit sebevědomí, nebyl by to ale dobrý odrazový můstek k větším zápasům a nejspíš by si tím ani nezískal kýžený respekt od fanoušků. 

 

Zdroje:  Conor McGregor - Twitter , Tony Ferguson – Twitter

Nejnovější články