McGregor odhalil 3 fightery, se kterými chce bojovat. Pak vyzval britského youtubera k souboji bez rukavic

McGregor odhalil 3 fightery, se kterými chce bojovat. Pak vyzval britského youtubera k souboji bez rukavic Conor McGregor na své jachtě | zdroj: Profimedia

Irský bojovník má seznam soupeřů, se kterými by chtěl zápasit, a tvrdí, že se do oktagonu vrátí ještě letos, přitom se stále nevrátil do testovacího programu na doping.

Uvidíme Conora McGregora ještě někdy zápasit? Chvílemi to vypadá, že je návrat na spadnutí, občas ale musí pochybovat i jeho skalní fanoušci. Hvězdný Ir si zřejmě až moc zvykl na divoký život celebrity a zpátky do oktagonu nepospíchá, vždyť se zatím ani nenechal zapsat do testovacího programu na doping, v němž by měl figurovat minimálně 6 měsíců před návratem. To by znamenalo, že letos už velkolepý comeback nestihne. Sám "Notorious" ale opakovaně zmiňuje prosinec.

O víkendu McGregor vyrazil do Anglie na boxerský zápas Joshua vs. Helenius, kde krom propagace svého piva Forged Stout také poskytl několik krátkých rozhovorů. Jako dalšího soupeře potvrdil Michaela Chandlera, s nímž se potkali jako trenéři týmů show The Ultimate Fighter. "Takže to uděláš?" zeptal se ho Gareth A Davies z Talksport. "Musím ho profackovat, chytím ho za hruď a proplesknu. Musím to udělat," vysvětlil Conor. Je ale pravděpodobné, že na něj tlačí i sama organizace.

"Pak Gaethje o BMF titul," dodal McGregor. O pás pro "největšího tvrďáka" má zkrátka enormní zájem.

"A potom trilogie s Natem," uzavřel výčet protivníků. Ani tohle není žádné překvapení, třetí zápas s Diazem totiž zmiňuje dlouhodobě. Má to ale háček, Američan totiž opustil UFC a není jisté, zda se tam vrátí.

McGregor se ale neomezuje pouze na MMA, opakovaně totiž pálil i směrem k boxujícímu influencerovi KSI, který se na zápas Joshui s Heleniusem také přišel podívat. Ir si z něho několikrát utahoval, že neumí boxovat a nakonec ho dokonce pobídl, ať za ním přijde do ringu, že by si to s ním dal rovnou bez rukavic.

Těžko říct, zda tím chtěl Conor pouze upoutat pozornost, anebo už zadělává na potenciální boxerský zápas, který by mu určitě dokázal vygenerovat slušnou kariéru. Je ale jasné, že teď na něj nedojde, jelikož je Ir smluvně vázán v UFC. Zda na zápas někdy dojde, bude záležet i na tom, jak si KSI v ringu povede. Už 14. října ho v Manchesteru čeká souboj s Tommym Furym, který posledně porazil Jakea Paula. Právě do amerického rivala si Brit v reakci na McGregorovu výzvu rýpnul. Američan podle něj nejspíš brečí, že se o něj Conor zajímá a ani k tomu nemusel boxovat s MMA fightery.

Zdroje:  talksport.com

Nejnovější články