Bylo to otřesné! Conor McGregor se opřel do Paula a Diaze, youtuber pálil zpátky

Bylo to otřesné! Conor McGregor se opřel do Paula a Diaze, youtuber pálil zpátky Dana White je zvyklý, že to před zápasem mezi bojovníky vře, i on je ale občas překvapen | zdroj: Profimedia

Boxerský souboj Nathana Diaze s Jakem Paulem si nenechal ujít ani Conor McGregor, o své dojmy se podělil na Twitteru.

Jeden z nejočekávanějších boxerských zápasů je za námi. Nate Diaz se stal dalším MMA bojovníkem, který v ringu nestačil na "youtubera" Jakea Paula. Jejich střet si samozřejmě nenechal ujít ani Conor McGregor, který by s Diazem rád dokončil trilogii a vyloučit nejde do budoucna ani jeho souboj s Paulem. Výkonem ho ale ani jeden z nich nenadchl.

"Lidový šampion. Musím to říct, jeho šaškárny, když je čas se hýbat, na mě už nefungují. Viděl jsem ho ukazovat, otáčet se zády a odcházet. Je to ohrané. Sakra dělej něco, protože nic děláš! Mohls být šampionem UFC ve váze do 77 kil. Promarnil si to," neskrýval Conor frustraci z Diazova výkonu. Není divu, jeho výhra by totiž zvýšila zájem o závěrečný díl jejich zápasové trilogie. "Zkus na mě ukázat a odejít ode mě pryč, rozeběhnu se na tebe a vykopnu tě dírou," pohrozil pak rivalovi.

Myšlenky na třetí vzájemný zápas irskou superstar očividně neopouští. "V trilogii budu servírovat tvoje játra na sendviči, kámo. Rovnou konec. Nebudu tě ani mlátit do obličeje. Včera večer to bylo otřesné."

Kritiku ale schytal i Jake. "Paul je retard, totální odpad to je. Pořád ustupoval, jako bych ten zápas sledoval pozpátku."

Následně přidal ještě svou fotku ze zápasu s Floydem Mayweatherem s komentářem: "To jsem já, když jsem se včera díval na ten odpad. Co to sakra bylo. Ch*anky a s*ačky v ringu."

Conor McGregor vs. Floyd Mayweather Conor McGregor vs. Floyd Mayweather | zdroj: Profimedia

Zatímco Diaz nechal (alespoň prozatím) Irovy komentáře bez reakce, Jake Paul samozřejmě vypálil zpátky. "Kámo, potřebuješ na odvykačku, a pak do programu USADA (testování na doping). Do té doby drž hubu! Floyd si s tebou pohrál, Dustin tě sundal, Khabib a Nate tě uškrtili. A já bych tě nadobro uložil do rakve i takhle nasypanýho, jak teď jsi."

McGregor se pak jen Paulovi vysmál za účes.

"Kokainový Conor si jde pro mě? Řekněte drogám ne, děti, nebo můžete skončit v koupelně se ženou, která není vaše žena," rýpnul si Jake do nedávné aféry, kdy McGregora jistá žena obvinila z obtěžování na toaletách. Na to už Ir nereagoval a jeho příspěvky na Twitteru klasicky zmizely. "Dej mi vědět, až budeš venku z odvykačky nebo z vězení," zakončil tedy Paul.

 

McGregor sice slovními výpady připravil půdu hned pro dva zápasy, ani na jeden z nich ale v nejbližší době nedojde. Zatímco on je totiž smluvně vázán v UFC, Diaz odtamtud loni "dočasně" odešel a Paul navázal spolupráci s konkurenční organizací PFL. Právě tam by se mohla odehrát jeho odveta s Natem, kterou by rád absolvoval podle pravidel MMA. Conorova zápasnická budoucnost je aktuálně navíc nejistá, sliboval sice návrat do konce letošního roku, stále se však nenechal testovat na doping a podle jeho posledních vyjádření to navíc vypadá, že ztratil zájem o Michaela Chandlera a dal by raději přednost "největšímu tvrďákovi" Justinu Gaethjemu. V zákulisí tak teď nejspíš probíhají vyjednávání, kdo nakonec bude Irovým soupeřem.

Zdroje:  Conor McGregor - Twitter , Twitter Jake Paul

Nejnovější články