McGregor se pochválil a zároveň se vysmál boxerské legendě, odpověď na sebe nenechala dlouho čekat

McGregor se pochválil a zároveň se vysmál boxerské legendě, odpověď na sebe nenechala dlouho čekat Conor McGregor vs. Floyd Mayweather | zdroj: Profimedia

Slovní přestřelky na sociálních sítích, ty má irský zápasník rád. Tentokrát vyprovokoval Canela Alvareze.

Psal se rok 2017, když se Conor McGregor, toho času dvojitý šampion UFC, vydal na výpravu do boxerského ringu. Na neporaženého Floyda Mayweathera sice nestačil a zakulatil mu profesionální rekord na 50-0. Úspěch to ale byl i tak, vždyť zápas prodal neuvěřitelných 4,3 milionů pay-per-view přenosů a irskému bojovníkovi měl vydělat astronomických 100 milionů dolarů, o čemž by se mu v MMA ani nesnilo.

Není tedy divu, že by se McGregor do ringu rád vrátil. Spekulovalo se například o souboji s Mannym Pacquaiaoem, jenže z toho sešlo, když Conor prohrál s Dustinem Poirierem. Čas od času ale dává Ir na sociálních sítích najevo, že se ho boxerské sny stále drží. Když tedy na Twitteru zachytil sestřih ze zápasu Mayweathera se Saulem "Canelem" Alvarezem, nečekaně pochválil svého někdejšího soupeře. Možná jen proto, aby si rýpl do mexické hvězdy.

"Tohle byl jeden z nejlepších výkonů v profesionálním boxu. Já Floyda zasáhl víc údery než Canelo, rád bych to zkusil znovu," okomentoval video Conor.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. "Na tebe bych potřeboval jen jednu ruku a ani bych nemusel dát tak moc úderů," napsal mexický boxer.

"Saule, ty nedovařené kuře, rozšlapal bych ti vazy v koleni. Ani bych nepotřeboval ruce, abych tě ukončil. Zkopu tě do růžova, budeš vypadat jako bys byl na slunci až moc dlouho, ty pihatá prdeli. Potkám tě a uvidíme. Canelo je kukuřičný lupínek bez cukru," pálil Ir zpátky svým svérázným způsobem.

"Chováš se jako malé děcko. Máš prořízlou pusu a umíš kecat blbosti, ale když přijde na zápas, tak to vždycky vzdáš," uzavřel výměnu Canelo.

Na vzájemný zápas je tedy zaděláno, rozhodně na něj ale nedojde v blízké budoucnosti. Třiatřicetiletý Canelo, který už získal šampionské pásy ve čtyřech různých váhových kategoriích, se netají tím, že pro něj zatím prioritu čistě sportovní kariéra. Na "důchod" ale nevylučuje ani souboj s boxujícím youtuberem Jakem Paulem, svůj kus koláče by si tedy mohl utrhnout i Conor. Potíž je však v tom, že jeho výsledky v oktagonu v posledních letech za moc nestojí, a tak by teď jeho boxerský duel rozhodně nepřilákal tolik pozornosti, jako když šel na vrcholu své kariéry boxovat s Floydem.

Zdroje:  Conor McGregor - Twitter

Nejnovější články