McGregor udělal zásadní krok pro návrat do klece, ten by mohl proběhnout na jubilejním turnaji

McGregor udělal zásadní krok pro návrat do klece, ten by mohl proběhnout na jubilejním turnaji Auto bude muset McGregor možná brzy vyměnit za bicykl | zdroj: Profimedia

Na očekávaný comeback nejslavnějšího MMA bojovníka by mohlo dojít na jaře příštího roku, věří tomu i jeho protivník Michael Chandler.

Vypadá to, že Conor McGregor přece jen myslí návrat do oktagonu vážně. Na sociálních sítích informoval, že znovu vstoupil do antidopingového testovacího programu, v němž musí figurovat nejméně šest měsíců před zápasem. "Odevzdal jsem věci Novitzkymu (šéf antidopingové agentury USADA, pozn. red.), míč je v pohybu. Brzy se vidíme, ty malý srabe, se kterým to bude snadná práce," připsal k fotografiím z tréninku a poslal tím vzkaz Michaelu Chandlerovi, který má být jeho soupeřem

Všechno tedy nasvědčuje tomu, že by se Conor mohl vrátit na jubilejním turnaji UFC 300, který by se pravděpodobně měl odehrát někdy v dubnu příštího roku. To před pár dny naznačil i Chandler. "Mé srdce mi říká, že největší zápas, jaký jsme za poslední hodně dlouhou dobu viděli, se musí odehrát na největším turnaji, jaký UFC dá dohromady od UFC 200, od UFC 100, " prohlásil v pořadu The MMA Hour. "Nepřekvapilo by mě, kdyby to tak bylo. A pokud ano, mám víc a víc času na přípravu. Nikdy jsem neměl tolik času na přípravu na jednoho určitého soupeře. Já a můj tým dáme dohromady taktiku a knockoutujeme toho týpka v prvním nebo druhém kole."

Chandlerovi dokonce ani nevadí, že kvůli Conorovi už skoro rok nebojoval. Pro irskou superstar pochopení: "Ten chlap se vrací po šíleném zranění. Chápu, jestli ještě není připraven bojovat. Taky úplně rozumím, že s návratem nijak nepospíchá. Má víc peněz než kolik asi může utratit, takže možná nutně necítí tlak zápasit a potřebuje se cítit stoprocentně v pořádku. Každý, kdo si myslí, že už měl být zpátky, by se měl stydět. Ten chlap si zlomil nohu vejpůl."

I když jde jen o číslo, je jasné, že turnaj UFC 300 bude obrovskou událostí. První stovku završila organizace v roce 2009 eventem, jemuž vévodil zápas Lesnar vs. Mir 2, a prodala na tehdejší dobu rekordních 1,6 milionu pay-per-view přenosů. Bývala by ji překonala až dvoustovka, jenže zamýšlený hlavní zápas, jímž měla být odveta McGregora s Diazem, se nakonec nepodařilo na daný termín domluvit (Nakonec se rematch uskutečnil na UFC 202, které s 1,65 milionu prodaných PPV stanovilo nový rekord). Bude ale McGregor stále platit za takový tahák, anebo dá vedení na jaře přednost některé z nových hvězd?

Zdroje:  Instagram Conor McGregor , The MMA Hour

Nejnovější články