McGregor prohrává s Chandlerem už 5:0 a volá po změně pravidel reality show

McGregor prohrává s Chandlerem už 5:0 a volá po změně pravidel reality show Conor McGregor a Michael Chandler | zdroj: Profimedia

Měl to být trhák, velkolepý návrat na scénu. Jenže zatím se zdá, že je účast Conora McGregora v letošní sezóně reality show The Ultimate Fighter jedním velkým propadákem. Nedaří se ve sledovanosti, ani výsledkově. Tým "nováčků", kterému Ir dělá kouče, prohrává s Chandlerovými "veterány" už 5:0.

Carlos Vera z McGregorova týmu sice vypadal v zatím poslední epizodě dobře, nakonec ale bodově nestačil na Brada Katonu, který je shodou okolností Conorovým týmovým parťákem ze Straight Blast Gymu. Přesto Ir neskrýval zklamání a ještě před vyhlášením vítěze začal vykřikovat, že by se zápasy měly odehrávat na tři kola, jak je jinak běžné. V rámci show jsou však zredukovány na dvě pětiminutová kola.

"K čertu s tím. Tyhle dvoukoláky... Chceme tady tříkokláky," křičel Conor směrem k rozhodčím, aby se pak obrátil přímo na šéfa UFC. "Dano, řekni jim na tři kola." Jeho apel ale pochopitelně zůstal nevyslyšen.

Později se Conor, který v sobě ani v roli kouče nezapře soutěživost, nechal slyšet, že pokud by měl na přípravu se svými svěřenci více času, dokázali by všechny výsledky otočit.

Carlos Vera by si každopádně zasloužil další šanci, jelikož čelil asi nejtěžšímu možnému soupeři. Katona už TUF vyhrál v roce 2018, následně byl ale z UFC se skóre 1 vítězství a 2 porážky celkem překvapivě vyhozen. Upsal se tedy organizaci BRAVE CF, kde zatím ve čtyřech zápasech nenašel přemožitele. V rámci Ultimate Fightera se ukazuje jako velice inteligentní typ fightera, který se chce specificky připravovat na konkrétního soupeře. I proto trochu vytáčel trenéra Michaela Chandlera. Jeho týmovým souputníkům se zase nelíbí, že jej mimo show trénuje McGregorův dvorní kouč John Kavanagh, takže je zde určitý střet zájmů. Z pohledu televizního diváka je ale právě tohle zajímavým kořením.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články