Mystic Mac je zpátky. Conor McGregor předpovídá, jak ukončí Chandlera

Mystic Mac je zpátky. Conor McGregor předpovídá, jak ukončí Chandlera Conor McGregor vstupuje do oktagonu. | zdroj: Profimedia

V posledních dvou zápasech padl před limitem, přesto Conora neopouští sebevědomí. Američan je prý jako stvořený k tomu, aby ho knockoutoval.

Dnes odstartovala 31. řada populární reality show The Ultimate Fighter, v níž se role trenéra ujali Conor McGregor a Michael Chandler. Ti by se následně měli utkat také v oktagonu, datum zápasu ale ještě nebylo oznámeno. 

Ir v časech největší slávy předvídal, jak své soupeře ukončí, a dal sám sobě přezdívku "Mystic Mac". I tentokrát má jasnou představu, kterou technikou Chandlera vypne.

"Chystám se toho chlapa kopnout do hlavy. On je prostě jako stvořený k tomu, aby ho někdo kopal všude možně, a na to já cílím. Mým cílem je omotat tuhle ocelovou tyč (doktoři Conorovi po zlomenině zpevnili nohu titanovou tyčí, pozn. red.) kolem soupeře. Uvidíte nejprve vizuální záběr visící nohy, a pak uvidíte záběr visící hlavy."

Zatímco spousta bojovníků by nejspíš měla po tak ošklivém zranění psychický blok kopat, McGregor dává často najevo, že u něj to bude přesně naopak. Je to paradoxní, protože dříve byly nejrůznější kopy důležitou součástí jeho arzenálu, ale později od nich víceméně upustil a začal upřednostňovat box. Teď se tedy nejspíš chystá vrátit k tomu, co mu kdysi v boji skvěle fungovalo.

Pro Chandlera měl ale jinak pouze slova chvály, udělal podle něj několik skvělých zápasů a je ochotný jít do boje. V dlouhodobém plánu má být ale jen odrazovým můstkem pro restart McGregorovy bojovnické kariéry. "Doufám ve sto dalších zápasů, doufám v konzistentnost," vyhlíží irská superstar. "Jeden zápas ročně není dost, potřebuju víc, tři nebo čtyři. Pokud se dostanu tam, kam potřebuju, tak jsou tři nebo čtyři ročně perfektní. Jeden je šílenost," posteskl si Conor s tím, že v posledních letech moc aktivní nebyl.

Dal také najevo, že v jeho operačním radiusu jsou hned tři váhové kategorie – 65,8; 70,3 a 77,1 kg. Nejnižší pérová divize se teď ale jeví dost nereálně. Přesto Ir explicitně zmínil jejího šampiona Alexandera Volkanovskiho. Ten dal okamžitě najevo, že by měl o souboj zájem. Pravděpodobně by se ale museli potkat v rámci lehké váhy, což by teď nedávalo velký smysl. Všechno se navíc bude odvíjet od toho, zda se Conorovi podaří "největší comeback v dějinách MMA", anebo s Chandlerem prohraje a bude opět delší čas pauzírovat.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články