Mike Perry trenéry nepotřebuje, k vítězství nad Mickey Gallem ho dovedla přítelkyně

Mike Perry trenéry nepotřebuje, k vítězství nad Mickey Gallem ho dovedla přítelkyně zdroj: Profimedia

Mike Perry se chtěl blýsknout před svojí novou přítelkyní a to se mu povedlo, Mickeyho Galla jasně porazil.

"Bude mít dva velké problémy," hrozil Mike Perry svému soupeři před zápasem a ukazoval do kamery své dvě ruce. Do zápasu vlétl podle očekávání agresivněji, ale Mickey Gall bojoval skvěle z ústupu a až překvapivě často trefoval. K tomu přidal také tvrdé kopy na žebra a první kolo šlo pravděpodobně za ním.

Zajímavá situace přišla během pauzy mezi koly. Perry si s sebou přivedl jako "trenérku" vzal pouze svou novou přítelkyni, která nemá s MMA moc zkušeností, a tak ho pouze líbezným hláskem povzbuzovala, že si vede dobře.

Od druhého kola však bylo vidět, že boj z ústupu je pro Galla hodně fyzicky náročný. Perry měl sice v obličeji více šrámů a nebyl tak aktivní, avšak jeho údery jako by slibovaly ukončení před limitem. Nakonec vzal ale zápas na zem, když zachytil jeden z Gallových kopů. Tam zbytečně neriskoval a nezkoušel skvělému zemaři, jakým Gall je, nasazovat žádné páky či škrcení, namísto toho ho prostě bil. Gall ale ukazoval, že nedostal černý pásek v brazilském jiu-jitsu zadarmo a neustále něco vymýšlel.

V poslední pětiminutovce vypadal Gall už hodně unaveně, zatímco Perry neustále kráčel vpřed a chtěl se bít. Ukončit zápas před limitem se mu ale nepovedlo. Po dvou prohrách se ale jakékoliv vítězství počítá.

Po zápase si "Platinum" postěžoval na daně, které musí ze své výplaty platit: "Nežádám o zvýšení platu, žádám vládu, aby si z něj nestrhávala tolik." Také zmínil, že by se bude stěhovat a rád by si našel nějaké tréninkové parťáky nebo team. Zároveň však dodal, že hledá spíše něco na kamarádské bázi, než aby mu někdo říkal, co má dělat. Perry je zkrátka svůj a patří k nejzábavnějším bojovníkům v UFC, správný tým a trenéři by mu však mohli kariérně hodně pomoct. Mohl by si rozumět třeba s bratry Diazovými.

Nejnovější články