Japonský „samuraj“ Takashi Sato nedal svému soupeři šanci a zvítězil v prvním kole na TKO

Japonský „samuraj“ Takashi Sato nedal svému soupeři šanci a zvítězil v prvním kole na TKO zdroj: Profimedia

Takashi Sato se v zápase ani nezapotil a precizními údery si vybojoval rychlou výhru.

V dalším zápase hlavní karty turnaje UFC Fight Night: Poirier vs. Hooker, se spolu ve welterové divizi utkali Američan Jason Witt a Japonec Takashi Sato.

Sato je zkušený judista, který má velice dobrou obranu proti takedownům, ale má také tvrdé ruce, kterými doručil svým soupeřům 11x KO. Z 18 zápasů jich vyhrál 15 a v UFC měl jednu výhru a jednu prohru.

Pro jeho soupeře, Jasona Witta, to byl první zápas v UFC, ale i tak má Witt spoustu zkušeností z jiných organizací a poměrně působivý rekord se 17 výhrami a 5 prohrami.  „The Vanilla Gorilla“, jak si Jason WItt přezdívá, je hlavně dobrý grappler, který vyhrál 7x na submisi a 3x na KO.  

Witt začal agresivně, zaujal centrum oktagonu a začal Takashiho pronásledovat. Netrvalo ale dlouho a Sato umístil učebnicovou kombinaci ve formě pravý jab, levý direkt přímo na Wittovu bradu. Ten šel k zemi, ale nebyl úplně mimo a šel do „autopilot módu“, když se snažil zachytit Takashiho nohu a vzít jej na zem. To se mu ale nepovedlo a Takashi jej znovu trefil tvrdým úderem. Witt se schoulil do „želvy“ a tam už mu Takashi nadělil pořádnou sprchu tvrdých úderů, rozhodčí zápas zastavil a Witta zachránil.

Takashi Sato tak Jasonovi Wittovi znepříjemnil jeho debut mezi těmi nejlepšími a svým působivým výkonem na sebe upoutal pozornost.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články