Mířili na nás zbraní! Čínský bojovník Song Yadong popsal, jak ho v USA přepadli

Mířili na nás zbraní! Čínský bojovník Song Yadong popsal, jak ho v USA přepadli Yadong Song | zdroj: Profimedia

Čínský fighter Song Yadong, aktuální osmička bantamové váhy UFC, se podělil o děsivý incident, který ho potkal na cestách Spojenými státy. Při zastávce na benzínce byl společně s kamarádem loupežně přepaden.

"Poprvé v životě na mě někdo mířil zbraní," začal své vyprávění ve videu, které umístil na sociální sítě. "Včera v noci jsme s kamarádem jeli ze San Francisca vraceli do Sacramenta a přepadli nás čtyři černoši se střelnou zbraní. Já byl trochu opilý, protože jsem byl se svým kamarádem a on řídil, takže nepil. Na zpáteční cestě jsem měl trochu žízeň, tak projel okolo několika benzínek, které vypadaly celkem potemnělé. Zastavil tedy na té nejosvícenější."

"Když jsme zastavili, ti čtyři, kteří nás okradli, už tam byli. Nesledovali nás, prostě tam čekali na oběť. Byli připravení, kapuce na hlavě, poznávací značky zakryté. Pak můj kamarád vystoupil, aby koupil tu vodu. Jakmile vylezl z auta, přiložili mu pistoli k hlavě a chlápek mu řekl, ať mu dá všechny peníze, peněženku, řetízek a praštil ho rukojetí."

"Chtěli jen peníze, neměli v plánu nás zabít. Takže když má lupič nůž nebo zbraň, radši mu dejte peníze hned. Moc s ním nemluvte, protože jestli se naštve a střelí vás, tak jste v háji," nabádá bojovník s přezdívkou "Kung-fu kid", který naštěstí nevypadá, že by si z incidentu kromě finanční újmy odnesl nějaké výraznější trauma a na Kalifornii, kde se dlouhodobě připravuje ve vyhlášeném American Top Teamu, nezanevře.

Není to první a nejspíš ani poslední případ, kdy zloději měli co dočinění s bojovníky. A ačkoliv takové incidenty někdy skončí vítězstvím dobra, Song určitě udělal dobře, že lupičům se zbraní nevzdoroval, protože by to pro něj a jeho kamaráda mohlo skončit hodně špatně. A to by byla velká škoda i ze sportovního hlediska, ve 25 letech má totiž solidně nakročeno mezi úzkou špičku UFC, kde zatím absolvoval 12 zápasů s bilancí 9 vítězství, 2 porážky a 1 remíza.

Zdroje:  TMZ

Nejnovější články