Zloděj měl smůlu, okradl ženu ve chvíli, kdy z tělocvičny vycházel MMA bojovník

Zloděj měl smůlu, okradl ženu ve chvíli, kdy z tělocvičny vycházel MMA bojovník Felipe Colares neváhal a mladého zloděje zadržel | zdroj: Profimedia

Když se brazilský bojovník Felipe Colares dozvěděl o krádeži mobilu, neváhal a vydal se lupiče dopadnout. Netrénovaným lidem ale podobné zásahy nedoporučuje.

Pořádnou porci smůly si vybral brazilský mladík, který se rozhodl ukrást nejmenované ženě mobil. Poblíž totiž zrovna skončil trénink ex-UFC bojovníka Felipa Colarese a ten si po cestě k autu všiml, že se na pláži vedle parkoviště něco semlelo. Společně se svými týmovými parťáky tedy zamířil zmapovat situaci. Když zjistili, že se jednalo o loupež, skočili do auta a vydali se zloděje najít.

Zanedlouho mladíka spatřili a když zjistili, že je pravděpodobně neozbrojený, rozhodli se ho zpacifikovat za pomoci technik jiu-jitsu. O celé situaci pak informoval na sociálních sítích sám Colares. "Podařilo se nám chytit zločince, našli jsme mobil oběti a dnes máme na ulicích o jednoho lupiče méně," napsal k videu a fotografiím ze zákroku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Felipe Colares (@felipecabocaoufc)

Mladý lapka měl zřejmě štěstí v neštěstí, protože se kolem okamžitě seběhl dav a jeden starší pán by ho pravděpodobně nejradši zlynčoval. Nakonec ale zůstalo jen u nepříjemného vytahání za ucho, jelikož Colares a jeho kamarádi přivolali policii.

"Nedoporučuji, aby netrénovaní lidé takto reagovali, ale dnes jsem se stal o jedno procento lepším," zakončil známý brazilský bojovník, který až do loňska nastupoval v UFC, z šesti zápasů tam ale dokázal vyhrát pouze dva, a tak si musel hledat angažmá jinde. Už 17. února nastoupí v hlavním předzápase na turnaji ARES FC v Paříži.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články