Mladý knockoutér McKinney okusil vlastní medicínu, tentokrát padl po pár vteřinách

Mladý knockoutér McKinney okusil vlastní medicínu, tentokrát padl po pár vteřinách Terrance McKinney vs. Estaban Ribovics | zdroj: Profimedia

Většinou je to on, kdo rozdává knockouty, tentokrát ale Terrance McKinney tvrdě narazil.

Američan Terrance McKinney patří k divácky vděčným bojovníkům, z jeho 22 profesionálních zápasů totiž ani jeden neskončil na body, výsledkově to ale žádná sláva není, o víkendu si připsal už sedmou prohru.

Začal opět zostra, ale Argentinec Esteban Ribovics mu dal najevo, že se nenechá zastrašit. Zdálo se, že je jen otázkou času, než se jeden z nich trefí a bude konec. To se nakonec povedlo právě Ribovicsovi, který v přestřelce za zadní direkt schoval highkick na hlavu, po němž se McKinney sesunul k zemi.

"Můj plán byl jít po knockoutu, vizualizoval jsem si to celý týden a vyšlo to," prohlásil po zápase Ribovics, který si vylepšil skóre na 12-1 (2-1 v UFC).

McKinney je v odlišné situaci, v UFC to má 5-4, díky atraktivnímu agresivnímu stylu se ale o místo bát nemusí, pokud u něj porážky až moc nepřeváží nad výhrami. Navíc se dá říct, že v životě už sám nad sebou zvítězil, dokázal se totiž dostat z drogové závislosti, která ho dokonce dvakrát přivedla do stavu klinické smrti. 

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články