Znovuzrozený McKinney vlétl do UFC jako uragán, na knockout soupeře mu stačilo pouhých 7 vteřin

Znovuzrozený McKinney vlétl do UFC jako uragán, na knockout soupeře mu stačilo pouhých 7 vteřin Terrance McKinney - Matt Frevola | zdroj: Getty Images

Terrance McKinney, který kvůli drogám málem přišel o život, prožil v UFC dokonalou premiéru, proti Mattu Frevolovi přepisoval historické tabulky organizace.

Bojovník lehké váhy Terrance McKinney, jehož příběh plný drog a alkoholu jsme vám tento týden přinesli v našem článku, má za sebou premiéru v UFC jako hrom. Do zápasu sice nastoupil po pouhých osmi dnech od posledního souboje, ale i tak Mattu Frevolovi nedal žádnou šanci a zaslouženě odcházel z klece s vítězstvím.

McKinney, který poslední tři soupeře dokázal ukončit už v prvním kole vsadil na stejný recept i v duelu s Frevolou. Do svého protivníka vlétl bez jakékoliv bázně a dvěma údery mířenými do oblasti brady ho sestřelil k zemi, kde se ho okamžitě snažil domlátit. To už mezi oba borce skočil rozhodčí, jenž tento zápas zastavil.

Ve chvíli přerušení svítilo na časomíře pouhých sedm vteřin, což svědčí o jediném. Mckinney při svém parádním debutu vytvořil nový rekord lehké váhy a zároveň získal čtvrté nejrychlejší ukončení v historii celého UFC. 

Oslavu tohoto velikého úspěchu mu však trochu pokazilo zranění, které si McKinney způsobil při neopatrném seskoku z klece. Místo na nohy totiž dopadl na jedno ze svých kolen a okamžitě bylo vidět, že je něco špatně. Americký bojovník se těžko zvedal a pouze odkulhal do svého rohu, kde se hned musel posadit na stoličku a podrobit se kontrole od lékaře.

V následném pozápasovém rozhovoru už však toto zranění začal bagatelizovat a tvrdil, že si bude muset koleno protáhnout a bude vše v pořádku. V to doufáme i my, protože McKinney získal za poslední tři měsíce už čtvrté vítězství v řadě a pokud by dokázal pokračovat v tomto tempu, tak bychom se od něj mohli dočkat opravdu velkých věcí.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články