Rychlé KO trenéra nenadchlo. Trénujeme na Makhacheva, ne na tyhle chlapy, slyšel od něj McKinney

Rychlé KO trenéra nenadchlo. Trénujeme na Makhacheva, ne na tyhle chlapy, slyšel od něj McKinney Terrance McKinney | zdroj: Profimedia

Žádné oslavy. Terrance McKinney si sice v sobotu připsal extra rychlé vítězství, už dnes ale musí zpátky do tělocvičny, aby se připravil na těžší soupeře.

Jsou bojovníci, u kterých víte, že si do oktagonu nejdou pinkat na body a u jejich zápasu bude lepší nemrkat. Jedním z takových je i Američan Terrance McKinney. Ve 21 profesionálních zápasech ještě nikdy nemusel čekat na verdikt rozhodčích. 14 z 15 vítězství navíc získal už v prvním kole, naposledy o víkendu na turnaji UFC v Las Vegas.

První sice zaútočil Brendon Marotte, na okopávanou lýtek s ním ale McKinney hrát nechtěl a okamžitě zakontroval levým hákem, za který schoval koleno přímo na bradu. Marotte letěl k zemi, kde se schoulil do krytu. Byl sice při smyslech, ale McKinney už mu nedovolil utéct. Po 20 vteřinách byl konec.

Zatímco pro naprostou většinu bojovníků by se jednalo o nejrychlejší výhru v kariéře, McKinneymu uzavírá osobní TOP 5, už totiž zažil vítězství za 17, 16 i 7 vteřin (to dokonce dvakrát). Není tedy divu, že na pozápasové tiskovce zůstával nohama na zemi.

"Co může překonat 7 vteřin? To byl podle mě nejlepší debut v historii UFC, takže za to děkuju Bohu. Upřímně, můj nejoblíbenější zápas po tomhle by byl ten proti Drewu Doberovi (prohrál v prvním kole na TKO, pozn. red.). Tohle je číslo 3," poodkryl McKinney své pocity na pozápasové tiskovce. "Je to úžasné, ale nechci se z toho až moc radovat, protože mi trenér nalil čistého vína: Na tyhle chlapy netrénujeme, trénujeme, abychom porazili Makhacheva. Takže v pondělí budu zpátky v tělocvičně. Jsem spokojený, ale chci víc." Se smíchem pak dodal, že mu kouč zakázal i jakékoliv oslavy.

Na ty stejně není prostor, protože sám Terrance nechce zbytečně zpomalovat a rád by do konce roku absolvoval ještě jeden zápas, letos už pátý. Jako soupeře si vybral nebezpečného skotského bijce Chrise Duncana. Není divu, že se tenhle duel vedení UFC zamlouvá. A krom toho by McKinney rád figuroval i jako náhradník pro očekávaný duel Tony Ferguson vs. Paddy Pimblettt. Pokud by oba zápasy vyšly podle jeho představ, jeho akcie by raketově stouply. Na druhou stranu by ale byla škoda, kdyby cestu k vrcholu uspěchal, protože má stále ve svém bojovém stylu velké mezery, což letos jasně ukázali Ismael Bonfim a Nazym Sadykhov.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články