Neuvěřitelné! McKinney získal další výhru v 1. kole, tentokrát vlezl soupeři na záda a uškrtil ho. Příště by rád Paddyho

Neuvěřitelné! McKinney získal další výhru v 1. kole, tentokrát vlezl soupeři na záda a uškrtil ho. Příště by rád Paddyho KO za 7 sekund, takhle se v UFC uvedl Terrance McKinney | zdroj: FOTO: UFC

Terrence McKinney bodové rozhodčí ani tentokrát nepotřeboval, po rychlém vítězství ukázal na Paddyho Pimbletta. Klidně by ale na souboj vyzval také dva ostřílené veterány.

Američan Terrance McKinney býval nadějným wrestlerem a snil o olympiádě, jenž pak sklouzl k drogám. Bouřlivý život plný párty ho málem připravil život. Předávkoval se a chtěl se prát s policisty, které na něj zavolali. Dostal ránu paralyzérem a při transportu do nemocnice se mu několikrát zastavilo srdce. Hraniční zážitek mezi životem a smrtí mu ale naštěstí otevřel oči a všechnu energii nasměroval do MMA.

V kleci díky svému agresivnímu stylu sbíral rychlé výhry a po 2 a půl letech dostal šanci ukázat svůj talent v Dana White's Contender Series, vstupní bráně do UFC. Nevyšlo to, ve druhém kole schytal KO naskočeným kolenem. 

Po další prohře na submisi ale Terrance naštěstí chytil druhý dech. 3 extrémně rychlá KO a z UFC se opět ozvali, tentokrát hledali záskok na poslední chvíli. Pouhých 8 dní po posledním zápase tak McKinney znovu vstoupil do oktagonu. Přední, zadní, bum! Matt Frevola po 7 vteřinách ležel v bezvědomí na zemi. Tohle bylo nejrychlejší KO v dějinách lehké váhy.

Krasojízda pokračovala, do druhého kola se s McKinneym nepodíval ani Fares Ziam. Raketový vzestup mladého Američana zastavil až zkušený Drew Dober. I ten měl přitom hned na začátku nedlouhého zápasu několikrát namále, úvodní nápor ale se štěstím přežil a pak převzal otěže.

Chuť si Terrance spravil tentokrát. V postoji začal hodně zostra a zápas vypadal dost jednostranně. Když ale Gonzalez dvakrát trefil, rozhodl se McKinney raději pro přesun do bezpečí na zem. Léta wrestlingu v sobě prostě nezapře. I když se mu soupeř postupně zvedl, okamžitě mu vlezl na záda, nasadil škrcení rear naked choke a po pár vteřinách mohl slavit další rychlé vítězství.

"Rád bych znovu zápasil buďto na říjnovém turnaji s Charlesem Oliveirou, nebo v Madison Square Garden (listopad, New York, pozn. red.). Paddy 'The Baddy', kde jsi? Fanoušci to chtějí, pojďme jim to dát!" Na tiskovce pak doplnil, že i kdyby tenhle zápas nevyšel letos, v budoucnu na něj určitě dojde. "Já a Paddy budeme mít hlavní zápas a vyprodáme halu." Další bojovníci, se kterými by se rád poměřil? Veteráni Jim Miller a Bobby Green, moci se s nimi poměřit by prý bral jako velkou čest a možnost se od nich v zápase něco naučit. Hodilo by se to, protože ve 27 letech má před sebou nejspíš ještě celkem dlouhou kariéru.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články