Muž se navážel do bouřliváka Perryho, ten ho jednou ranou poslal k zemi

Muž se navážel do bouřliváka Perryho, ten ho jednou ranou poslal k zemi Zdroj: CBS Sports | zdroj: Profimedia

Mike Perry se pochlubil videem, ve kterém na ulici tvrdě knockoutoval neznámého muže. Vyvolalo vlnu kritiky.

Bojovník welterové váhy Mike "Platinum" Perry se bez tréninku očividně hodně nudí, a tak o sobě dává během karantény často slyšet na sociálních sítích. Nejprve si postěžoval, že ho nuda pravděpodobně zabije dříve než koronavirus, poté pro změnu zavtipkoval, že pokud není opilý asi obávaný COVID-19 už dostal. O pár dnů později pro změnu nabídl také pohled na svou kariéru. "Mohl bych snadno být šampionem, kdybych mohl bojovat v kterékoliv nižší váze než ve welterové, ale mám až moc síly, abych se tam k vám prckům dostal."

Tak sebevědomé vyjádření od bojovníka, který v posledních sedmi zápasech vyhrál pouze dvakrát, však působí přinejmenším úsměvně. Od fanoušků to samozřejmě v komentářích pěkně schytal. "Kdyby moje teta byla chlap, mohla by být můj strýc," vysmál se mu například jeden z nich.

Perry na anonymní komentáře nereagoval. O dalších pár dní později ale na internet nahrál video, na němž jednou ranou pošle na zem neznámého muže, které samozřejmě vzbudilo ještě větší odezvu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Platinum Mike Perry (@platinummikeperry),Bře 26, 2020 v 1:57 PDT

 Video samozřejmě vyvolalo spoustu negativních reakcí, i když Perry v popisku uvedl, že muž si začal. "On mě ve skutečnosti právě praštil. Proč si myslíte, že to začali natáčet?" napsal Perry, avšak příčinu konfliktu nevysvětlil. "Nepřestal by, a tak jsem to ukončil. Vyslal jsem tu ránu zlomek vteřiny před tím, než koukl doleva. Mohl jsem pokračovat a ubít ho k smrti na zemi, ale šel jsem pryč a kontaktoval policii."

"Pokud do mě nestrkáš a umíš si udržet odstup, cokoliv se dá vyřešit slovy," pokračoval Platinum dál a naznačil, že situace mohla pro muže skončit lépe. 

A co bylo příčinou? Celý incident se odehrál před několika lety během oslav nového roku. Perry se prý na ulici bavil se svou přítelkyní, když v tom k ní přišel onen muž a začal jí na hlavu dávat jakýsi klobouk. To se známému bouřlivákovi nelíbilo, a tak dal dotyčnému rázně najevo, ať si dává bacha a drží se zpátky. Muž ho prý namísto odpovědi praštil do obličeje. Zbytek příběhu je už zdokumentován ve videu.

Perry dal mladíkovi hodně tvrdou lekci a měl štěstí, že se mu při pádu nic vážného nestalo, protože v takovém případě by to neskončilo dobře ani pro něj. Mnozí mu samozřejmě vyčítají, že jakožto profesionální bojovník mohl situaci řešit méně destruktivně, sám Perry to ale vidí jinak: "Když si hraješ s ohněm, tak se spálíš.

Zdroje:  Youtube TMZ Sport

Nejnovější články