Mike Perry si po drsné zlomenině nosu dlouho nezabojuje

Mike Perry si po drsné zlomenině nosu dlouho nezabojuje zdroj: Profimedia

Perry už podstoupil operaci a čeká ho dlouhá rekonvalescence.

Drsné fotky a záběry zlomeného nosu Mikea Perryho, které prošly o víkendu napříč sportovními médii, mají své následky. Americký fighter po prohraném zápase s Vicentem Luquem nasdílel na svůj instagramový účet pooperační fotku s docela nepříjemnou zprávou. Čeká ho dlouhá šestiměsíční rekonvalescence, kdy by se z důvodu komplikací neměl jeho nosu ani dotknout.

Okolo samotného fightu, který Perry i přes hrozivé zranění dobojoval až do samotného konce (náš článek), panuje stále plno diskuzí. Mnoho fanoušků se domnívá, že právě Perry byl lepší a měl vyhrát. Když ale vezmeme rozum do hrsti a míru poškození jeho obličeje, kdy se jeho nos po letícím kolenu ohnul do pravého úhlu, tak o vítězi asi nemůže být úplně pochyb.

Perry ovšem také ukázal, že stále patří k jedním z největších provokatérům a ani tohle mu nemůže vzít vítr z plachet. Ještě během zápasu počastoval publikum, které bylo jednoznačně na straně Luquea, vztyčeným prostředníčkem a zdálo se, že následné bučení si užívá. To později potvrdil i na sociálních sítích.

„Rashard Evans řekl, že pokud na vás fanoušci bučí, tak to, co děláte, je prováděno tak, jak by mělo být. Fanoušci vlastně milují mojí reakci. Takže děkuji Uruguayi!“ To se samozřejmě i zde setkalo s velikou vlnou nevole a často se v reakcích objevuje ironická narážka na to, že teď bude potřebovat platinový nos, která zesměšňuje Perryho přezdívku „Platinum.“

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články