Na UFC 266 padlo jedno z nejrychlejších KO roku. Američanovi stačilo pouhých 15 vteřin

Na UFC 266 padlo jedno z nejrychlejších KO roku. Američanovi stačilo pouhých 15 vteřin Matthew Semelsberger - Martin Sano | zdroj: Getty Images

Matthew Semelsberger se na turnaji UFC 266 předvedl ve skvělém světle, soupeře sestřelil k zemi prvním úderem.

Americký bojovník Matthew Semelsberger působí v nejslavnější MMA organizaci na světě od loňského roku, ale bojování před diváky si poprvé užil až tento víkend na velkém turnaji UFC 266, kde se v rámci early prelims karty představil v zápase s Martinem Sanem. A svým výkonem dokázal zvednout celou zaplněnou halu ze sedadel.

Už při nástupu do klece působil Semelsberger hodně nahecovaně, což přetavil i v parádní, a především velice rychlý knockout. Svého protivníka totiž trefil přímo na bradu a ten se okamžitě bezvládně zřítil k zemi. Na časomíře v tu dobu svítilo pouhých 15 vteřin, takže se toto KO rozhodně řadí k nejrychlejším v této sezóně.

„Vím, že se můj soupeř připravoval na kempu Nicka Diaze, takže měl opravdu světové podmínky,“ řekl Semelsberger na pozápasové tiskové konferenci. „Byl jsem připraven na velkou válku, ale vím, že mám schopnosti ukončovat své soupeře rychlostí blesku. S kým budu chtít bojovat příště neřeším. Jsem teď hlavně šťastný a když se najde někdo, kdo si myslí, že by pro mě mohl být dobrou zkouškou, tak s ním do toho půjdu.“

Nutno říci, že Semelsbergerova slova o rychlém ukončování soupeřů nebyla pouhé chvástání. Kromě Sana totiž dokázal letos v březnu ve velice rychlém čase ukončit také Jasona Witta. Na toho potřeboval o pouhou vteřinu déle a k zemi ho tak poslal za 16 sekund. Velice se tedy těšíme na to, co Matthew předvede ve svém dalším duelu, jenž by chtěl stihnout ještě do konce roku.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články