Nadějný mladík Sean O’Malley vidí MMA jako podnikání a rád by si vybudoval kariéru jako McGregor

Nadějný mladík Sean O’Malley vidí MMA jako podnikání a rád by si vybudoval kariéru jako McGregor Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Talentovaný "Sugar" O’Malley poutá čím dál tím větší pozornost v oktagonu i mimo něj. Podaří se mu naplnit hvězdný potenciál?

Mladík Sean O'Malley měl slibně našlápnuto k tomu stát se další velkou hvězdou UFC. Předváděl divácky velmi atraktivní styl boje a v deseti profi zápasech na něj nenašel recept žádný ze soupeřů. Ve svém druhém zápase v UFC navíc dokázal vyhrát i se zlomenou nohou, která ho však následně na dlouho vyřadila ze hry. Jeho návrat do oktagonu pak ještě zbrzdila půlroční stopka kvůli pozitivnímu nálezu na Ostarine.

Před pár týdny se "Cukřík" konečně vrátil a dokázal, že během dvouleté pauzy nezapomněl vůbec nic ze svého umění. Quinoneze ukončil za pouhé dvě minuty a připomněl, že všechen povyk okolo něj byl zasloužený.

Teď by samozřejmě rád dohnal ztracený čas a konečně se stal hvězdou první velikosti, jak mu bylo často předpovídáno. "Rád bych bojoval během mezinárodního Fight weeku (červenec), ale připadá mi, že by to bylo až za moc dlouho. Nejsem si jistý, jestli chci tak dlouho čekat. Vím, že bude galavečer v San Diegu za nějakých 8 týdnů. To by mohlo být potenciální datum."

Sean O'Malley Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Sami fanoušci ho na sociálních sítích dosazovali jako náhradníka za zraněného ex-šampiona Cody Garbrandta do souboje s Raphaelem Assuncaem, který je momentálně na pátém místě bantamové váhy. To by pro O'Malleyho mohla být rychlá vstupenka do top 5 divize. Sám sice nepochybuje o svých schopnostech, ale raději by zvolil pozvolnější cestu.

"Je mi 25 a rád bych zápasil až do 35 nebo 36. Jsem extrémně zdravý a mohl bych to tak dlouho zvládnout. Jak jednou začneš bojovat s nejlepšími chlapy na světě, tak už budeš bojovat jen s těmi nejlepšími. Takže to vezmu pomalu zápas po zápase. Mám to v UFC 3-0 a je to těžké, když cítíš, že bys ty top chlápky mohl knockoutovat. Cítím, že schopnosti, nastavení mysli i všechno ostatní k tomu mám, ale jde o nějaký balanc. Chci svou kariéru vybudovat chytře."

Jako svůj vzor si nevybral nikoho jiného, než nejslavnějšího MMA bojovníka současnosti. "Dost dobře ho vybudovali. Je to byznys, je to kariéra. Bojovat můžeš jen určitý čas, takže musíš vydělat, co nejvíc peněz dokážeš. Bereme to jako podnikání."

 

Bojovníků s podobným přáním je samozřejmě mnoho, bude právě Sean O'Malley tím vyvoleným? Na to si budeme muset ještě chvíli počkat, zatím má sice slušně našlápnuto, avšak na lámání chleba teprve přijde, až se dostane do top 10 bantamové divize.

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články