"Cukřík" O'Malley hlásí návrat, svého soupeře zničil po dvou minutách kopem do hlavy

"Cukřík" O'Malley hlásí návrat, svého soupeře zničil po dvou minutách kopem do hlavy Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Sean O'Malley opět předvedl neskutečnou ofenzivu a Quinonezovi nedal žádnou šanci. 

Bantamová váha. Jeden z nejoblíbenějších a nejdrobnějších bojovníků, který nikdy neokusil prohru, Američan Sean „Cukřík“ O’Malley, se dnes v noci vrátil po dlouhých dvou letech do UFC v rámci velkého turnaje s číslem 238.

Proti němu nastoupil Mexičan Jose Alberto Quinonez, který v organizaci bojuje už od roku 2014, a za tu dobu prohrál pouze dvakrát, ale kvůli svému neatraktivnímu boxu nikdy nedosáhl na zvučnější soupeře.

O’Malley hned prvním lowkickem svého soupeře podkopl, ale ten se celkem rychle zvednul. První kolo probíhalo ve velkém tempu především díky rychlému pohybu a oba dva borci lítali po celé kleci. Quinonez se snažil spíše bránit a asi u toho měl zůstat. Jeho první pořádný výpad se stal totiž také naprosto fatálním.

Když se pokusil vypálit pravou zadní, tak se mu O’Malley krásně vyhnul a částečně trefeným kontrem ho odpálil do pletiva a na zem. Quinonez se ještě snažil postavit na nohy, ale v tu chvíli inkasoval tvrdý kop přímo do hlavy. „Cukřík“ navíc nečekal vůbec na nic, k vrávorajícímu Mexičanovi okamžitě přiskočil a trefeným zvedákem na bradu ho naprosto dokončil. O’Malley nezapomněl ze svého umu vůbec nic a ne nadarmo se mu předpovídá hodně světlá budoucnost.

Vítěz - Sean O’Malley - TKO - 1. kolo 2:02

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články