Naprostá demolice! Ngannou se rozjel jako tank a Rozenstruika uspal za 20 vteřin

Naprostá demolice! Ngannou se rozjel jako tank a Rozenstruika uspal za 20 vteřin Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Francis Ngannou nedal na turnaji UFC 249 Jairzinhovi Rozenstruikovi žádnou šanci a totálně ho zničil.

Těžká váha. Francis Ngannou na sobě od posledních dvou proher hodně zapracoval a i když to vypadalo, že už bude za zenitem, tak se zvedl a připsal si tři výhry v řadě. Do dnešního zápasu vstupoval s vědomím, že pokud znovu zvítězí, zařídí si s největší pravděpodobností druhý „titulák“ v kariéře.

Čekala ho však poměrně těžká překážka jménem Jairzinho Rozenstruik, za kterým stála především vizitka deseti výher v řadě (jeho posledním zářezem byl legendární Alistair Overeem) a také fakt, že nikdy za svůj život neokusil hořkost porážky. Málokdo s ním navíc dokázal vydržet v oktagonu celý časový limit.

A tenhle zápas byla jízda. Rozenstruik byl sice ten, kdo si poprvé bouchnul, ale pak přišel neskutečný uragán. Ngannou roztočil své ruce jako dva obří větrné mlýny a Rozenstruika zasypal brutálními údery, které neměl absolutně šanci ustát a okamžitě se zřítil k zemi, kde ještě schytal pár dalších ran.

Rozhodčímu trvalo několik vteřin, než vůbec zjistil, co se děje a teprve v tu chvíli mezi oba dva bijce skočil. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby nezasáhl. Neskutečná demolice, po které se časomíra zastavila na dvaceti vteřinách!

V pozápasovém rozhovoru Ngannou se svým obvyklým klidem řekl: „Když jsem slyšel, že mě vyzval, tak jsem si říkal, že neví, do čeho jde.“ Zároveň také zalitoval, že se nejednalo o titulový zápas. Na něj však upnutý není, protože ví, že ho teď stále blokuje DC se Stipem Miocicem a tak prý vezme cokoliv, co bude stát za to.

Vítěz: Francis Ngannou - 1. kolo (0:20) KO

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články