"Něco na tvém obličeji mě nutí, abych ti dal ránu!" Gaethje a Chandler svedli vtipný souboj v rámci talk show

"Něco na tvém obličeji mě nutí, abych ti dal ránu!" Gaethje a Chandler svedli vtipný souboj v rámci talk show zdroj: Profimedia

Oba jsou wrestleři s tvrdými údery, oba neuspěli v souboji o titul a oba se nemůžou dočkat, až se spolu na podzim střetnou v oktagonu.

Na listopad si pro nás UFC připravilo hodně zajímavý duel mezi dvěma špičkovými bojovníky lehké váhy, Justinem Gaethjem a Michaelem Chandlerem. Fanoušci po tomto souboji volali už dlouho a v současné době jejich střetnutí opravdu dává smysl.

Gaethje minulý rok vystoupal až na vrchol a v zápase o prozatímní šampionský titul ukončil šňůru dvanácti vítězství v řadě Tonymu Fergusonovi. V následném zápase o titul s Khabibem Nurmagomedovem mu ale dagestánský šampion nedal nárok a ve druhém kole jej uškrtil triangle chokem.

Taky Chandler zaznamenal velký úspěch, když ve svém prvním zápase v UFC odrovnal na začátku prvního kola nebezpečného Dana Hookera a UFC mu za to udělilo titulovou šanci proti Charlesu Oliveirovi. Toho sice dostal na pomyslnou lopatu a málem ho ukončil, ale brazilský bojovník dokázal přežít a naopak na začátku druhého kola to byl on, kdo Američana ukončil technickým knockoutem.

Ačkoliv do souboje Gaethjeho a Chandlera v oktagonu zbývají ještě tři měsíce, verbálně se oba střetli už teď a jejich soupeření bylo dost vtipné.

Chandler byl ke Gaethjemu uctivý a upozornil na to, že oba dva si jsou v podstatě velice podobní. „Ano, máme podobné styly a taky podobné prostředí, ze kterého pocházíme. Justin vyhrál světový titul mimo UFC, přijde tady, vykopne dveře, hned udělá zápas roku a okamžitě se stane jedním z nejlepších. A to je přesně to, co jsem chtěl sám udělat.“

Zároveň je Chandler přesvědčen, že oběma bylo souzeno, aby se spolu v oktagonu utkali. „Myslím, že je to zápas, který se musel stát, zápas, který byl nevyhnutelný. Myslím, že oba dva jsme vytesaní ze stejného dřeva. Tvrdí wrestleři, kteří se potkají uprostřed oktagonu a pořádně si to užijí. Bude to zábava pro každého, ať to bude výhra, prohra nebo remíza, jsem připravený zazářit nebo nechat zazářit Justina. Tak jako tak to bude zábava,“ těší se na tvrdý souboj Michael Chandler.

Justin Gaethje se sice na zápas taky těší, ale rozhodně do něj půjde s těmi nejtvrdšími úmysly. „6. listopadu se ho budu snažit zabít… zabít je možná trochu silné slovo, oba máme rodiny, ale řeknu si, že on se mě bude snažit zabít, takže se v mysli dostanu do toho prapůvodního místa, které pro člověka existuje, a to je bojovat nebo utéct, život nebo smrt.“

Gaethje rovnou dodal, že rozhodně není největším Chandlerovým fanouškem, a že se těší, až si do něj bude moct bouchnout. „Těším se na souboj s někým, koho nemám rád. Už jsem to dlouho nezažil. Nemám žádný důvod tě nemít rád, ale něco na tvém obličeji mě nutí, abych ti dal ránu.“

„Na tomhle nemůžu nic změnit,“ smál se Chandler. „Můj obličej asi nebude ten správný šálek čaje pro každého.“

„Je to jen jeho obličej, proč ho chceš zmlátit?“ zeptal se Gaethjeho přítomný Daniel Cormier.

„Je to ten jeho drzý úsměv,“ upřesnil s úšklebkem Gaethje.

Na to, jak zápas dopadne, si budeme muset ještě tři měsíce počkat, ale rozhodně se máme na co těšit. Oba bojovníci jsou známí skvělou show a ať zápas vyhraje kdokoliv, nuda to rozhodně nebude.

Zdroje:  youtube - UFC

Nejnovější články