Nejlepší bojovník prohrává boj s hejtry, vyzval je k sebevraždě, urazil tím ale i své fanoušky

Nejlepší bojovník prohrává boj s hejtry, vyzval je k sebevraždě, urazil tím ale i své fanoušky "Nigerijská noční můra", jak se Usmanovi přezdívá, ničí jednoho soupeře za druhým. | zdroj: Getty Images

Zasednout k sociálním sítím pod vlivem alkoholu se může šeredně vymstít, obzvlášť pokud jste jeden z nejlepších bojovníků a chcete poslat vzkaz všem nepřejícníkům a závistivcům.

Je aktuálně nejlepším bojovníkem UFC napříč váhovými kategoriemi, v oktagonu neprohrává a soupeři se mu pod kůži nedostanou ani nejostřejším trashtalkempřesto Kamaru Usmanovi dávají zabrat “hejtři” na internetu. Hned z kraje roku mu s nimi došla trpělivost a doporučil jim, ať se zabijí. 

“Kdokoliv sledujete mé stories, zaduste se. Rok 2022 začal a váš život se točí okolo ostatních,” vzkázal nečekaně a dost ostře prostřednictvím sociální sítě Snapchat úřadující šampion střední váhy. A po chvíli ještě přitvrdil: “Nebo ještě lépe, zabijte se. Bavíte se sledováním mého života, ne svého,” napsal a přidal emotikon zdviženého prostředníčku. 

Co ho tak vytočilo, není známo. Sám ale o něco později uznal, že možná trochu přestřelil a nechtěně naštval i své příznivce. 

“Dovolte mi to vysvětlit, vím, že to bylo drsné. Byly 4 ráno, byl jsem trochu opilý a očividně jsem to napsal špatně,” sdělil fanouškům prostřednictvím videa. “Nechte mě to přeformulovat pro toho hejtra. Ty víš, kdo jsi. Ten konkrétní hejtr, jste tu jeden nebo možná dva, kteří sledujete mé příběhy, abyste měli něco, co můžete nesnášet. Uduste se, říkám to teď já, zaduste se. Pro ostatní fanoušky, ty opravdové - miluju vás, vždycky jsem si vás vážil a vždycky budu.” 

Co se týče sportovní kariéry, není aktuálně jasné, proti komu bude Usman bránit trůn střední váhy příště. O odvetu se už dlouho hlásí Leon Edwards, ten však bohužel pro UFC není dostatečně marketingově zajímavý, takže zřejmě opět ostrouhá. Na vrchol se ale dere také nebezpečný Khamzat Chimaev a pokud bude pokračovat v podobně dominantních vítězstvích, do konce roku bychom jej možná v titulovém souboji mohli vidět. 

Zdroje:  mirror.co.uk

Nejnovější články