Nová série DWCS startuje už v úterý! A Dana White vás naláká svým povedeným promo videem

Nová série DWCS startuje už v úterý! A Dana White vás naláká svým povedeným promo videem zdroj: Profimedia

Show, ve které spolu bojují největší talenti o smlouvu s UFC, je za rohem. Pojďte se podívat, na co se můžete těšit.

Už v úterý startuje nová série Dana White’s Contender Series, dobře známá show, kde šéf UFC Dana White vybírá talenty, kteří si za svůj výkon mohou vysloužit kontrakt s UFC.

V pořadí čtvrtá série měla začít už 23. června, ale kvůli pandemii byl termín posunut na 4. srpna a všechny zápasy se budou konat v domovské aréně UFC Apex v Las Vegas. Zápasy budou k dispozici každý týden a půjde o 5 zápasů za večer, kde se spolu střetnou bojovníci všech kategorií, od muší po těžkou.

I teď budeme mít možnost sledovat množství nových talentů, kteří se chtějí dostat do nejvyšší ligy MMA, do UFC. V minulosti z této show vzešly takoví bojovníci jako například Sean O’Malley, Geoff Neal, Dan Ige, nebo také Edmen Shahbazyan, který byl až do dnešní neděle, kdy se utkal s Derekem Brunsonem neporažený.

Sean O'Malley Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Před rokem se v této reality show ucházel o kontrakt s UFC i český zástupce a v současnosti šampion Oktagon MMA v těžké váze, Michal „Blackbeard“ Martínek. Se svým brazilským soupeřem Rodrigem Ferreirou bohužel prohrál na arm-triangl v prvním kole a do vysněného UFC se tak zatím nedostal.

Dana White je ve fight businessu už hodně dlouho, a věří, že má dobrý čich na nové hvězdy. S tím souvisí také „pravidla“ této show. Bojovník může vyhrát, ale i přesto nemusí dostat od UFC kontrakt. Pokud předvede nudný zápas, sází na jistotu a nad svým soupeřem chce vyhrát na body, tak s největší pravděpodobností u šéfa UFC nepochodí. Platí to ale i naopak, i přestože bojovník prohrál, ale zároveň předvedl skvělou bitvu, má šanci smlouvu s UFC získat.

Tato show šéfa UFC Dany Whitea, je oddělena od UFC, má vlastní značku a také vlastní licenci a jedná se o mistrovský marketingový tah. Bojovníci jsou nuceni předvést ty nejlepší výkony a často tak není nouze o velice dobré zápasy.  

Dana White tak v této soutěži nehledá vítěze, ale nové hvězdy, které by jednou mohly být dalšími Conory McGregory. Včera Dana White sdílel na svém twitterovém účtu promo video k nové řadě a byl z toho hodně nadšený. A video se opravdu povedlo:

Zdroje:  Essentially Sports , mmajunkie.com

Nejnovější články