Paddyho Pimbletta rozesmutnila kritika od profíků a rád by v odvetě ukázal, že je lepší zápasník než Gordon

Paddyho Pimbletta rozesmutnila kritika od profíků a rád by v odvetě ukázal, že je lepší zápasník než Gordon Paddy Pimblett vs. Jared Gordon | zdroj: Profimedia

Názory samozvaných odborníků z gauče ho nechávají klidným, kritika od kolegů bojovníků ale populárního Paddyho zasáhla. Proto by se nebránil odvetě se svým posledním soupeřem.

Poslední zápas se Paddymu Pimblettovi loni v prosinci moc nepovedl. On sám sice o svém vítězství nad Jaredem Gordonem nepochyboval, spousta lidí ale viděla vyhrát Američana. 

"Vyhrál jsem první dvě kola," stojí si Angličan stále za tím, že zvítězil oprávněně. "To první ale bylo těsnější, než jsem si myslel ten večer. Díval jsem se na to. Tu noc jsem si myslel, že mě trefil jen dvěma levými háky, ale bylo jich asi šest nebo sedm. Ale i tak si myslím, že jsem první dvě kola vyhrál. On podle mě bral třetí, protože mě tlačil na pletivo, ale i tak trefil dohromady jen asi dva signifikantní údery a já to zakončil tím, že jsem ho vzal na zem. Takže je to o tom, jak jste nabodovali to první kolo, ale já dal dvě kola sobě," popsal Paddy svůj pohled a připomněl také, že si v první pětiminutovce zranil kotník, což jeho výkon negativně ovlivnilo.

Obrovskou vlnu kritiku rozhodnutí bodových rozhodčí sklidilo i v odborných kruzích a nejeden bojovník jej označil za "nejhorší verdikt v dějinách". Právě to prý Pimbletta zasáhlo. "Upřímně, je mi jedno, co většina gaučových expertů říká. To mě netrápí. Ale když profíci jako Nate Diaz říkají, že jste nevyhráli, když to řekne Joe Roegan, tak si pomyslíte – a do pr*ele!"

Ačkoliv tedy nemá o zajímavé vyzyvatele nouzi, nebránil by se Paddy odvetě. "Jestli to všichni chtějí vidět znovu, tak by mi nevadilo zbít ho zase na konci roku. Snad porazí Bobbyho Greena (zápas domluven na 22. dubna), a pokud by pak rád bojoval někdy na konci roku, tak jsem pro." V březnu totiž Pimbletta čeká operace kotníku a zápasit ho tak v následujících měsících určitě neuvidíme. Slyšet o něm ale i během nucené pauzy bude určitě více než dost.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články