Pettis a Cerrone dali přátelství stranou a předvedli skvělý zápas v postoji

Pettis a Cerrone dali přátelství stranou a předvedli skvělý zápas v postoji zdroj: Profimedia

Souboj dvou veteránů sliboval divácky atraktivní podívanou a přesně to také přinesl.

„Dělám to, aby si lidi pamatovali můj odkaz, že jsem bojoval s kýmkoliv,“ popsal Pettis svou motivaci Pettis. Jeho soupeř a mimo oktagon také kamarád Cerrone to má podobně, bude zkrátka bojovat s kýmkoliv. Tady měl navíc motivaci, protože chtěl Pettisovi a fanouškům ukázat, že se za 6 let od jejich prvního posunul a porážku mu oplatí.

Bylo jasné, že v téhle odvetě uvidíme převážně boj v postoji, podle sázkařů byl favoritem „Showtime“ Pettis a není se čemu divit, protože Cerrone toho v posledním zápase moc neukázal. A byl to tak právě on, kdo začal aktivněji. Anthony se snažil držet si distanc, kroužil okolo a předváděl neuvěřitelně rozmanitý arzenál útoků, které má v zásobě. Dokonce se mu podařilo Cowboye trefit naskočeným highkickem.

Jak je u Cerroneho zvykem, s postupujícím zápasem začíná být víc a víc aktivnější. V druhém kole jsme tedy z jeho strany viděli vyšší frekvenci útoků. Pettis ale skvěle kontroval a byl přesnější. Na konci kola šel Cerrone po takedownu, ten se mu povedl, ale kolo mu to nejspíš nezachránilo.

Cowboy do posledního kola zase zařadil vyšší rychlostní stupeň, ale Pettis držel krok. Vadou na kráse bylo ale jeho nechtěné šťouchnutí do oka, na které si Cerrone ihned stěžoval, ale rozhodčí nechal zápas běžet bez přerušení.

 Nakonec z eyepoku ale málem těžil právě Cowboy, když rozjetého soupeře trefil krásným higkickem holení přímo do hlavy. Pettis to nepochopitelně dokázal ustát a ani nezavrávoral. Nakonec si tedy zaslouženě odnesl výhru na body. Jenom škoda, že zápas nebyl na 5 kol, protože by mu to jenom prospělo.

Nejnovější články