Poirier vs. McGregor 4? Poslední slovní přestřelka tomu napovídá. Diaz se jim klasicky vysmál

Poirier vs. McGregor 4? Poslední slovní přestřelka tomu napovídá. Diaz se jim klasicky vysmál zdroj: Profimedia

Některé sportovní rivality nikdy nezmizí. Jednou z nich je nejspíš i ta mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem. Ir pořád doufá v další zápas a Američan už zřejmě není proti.

Když Dustin Poirier loni podruhé porazil Conora McGregora a ujal se vedení 2:1 na zápasy, dušoval se, že s irskou superstar nejspíš víckrát bojovat nebude, protože by to dělal jenom pro peníze, což nechce. Časy se ale změnily, alespoň tomu nasvědčuje poslední slovní přestřelka mezi oběma bojovníky.

Celou interakci vyvolala zpráva, že byl Dustin Poirier hospitalizován kvůli stafylokokové infekci, na kterou nezabraly antibiotika, Conor mu popřál, ať se brzy uzdraví. Samozřejmě ale ne úplně nejslušněji.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. "Conore, už jsi skončil s natáčením Roid housu a jsi připraven zase dostat nafackováno?" vypálil Dustin, přičemž si přisadil ke spekulacím o tom, že McGregor aktuálně užívá steroidy, a proto není v testovacím programu USADA. K tomu využil zkomoleninu názvu snímku Road house, v němž Ir ztvární jednu z hlavních rolí.

"Jo, jsem v Amsterdamu, nabušený jako Van Damme," odpověděl McGregor a pak už jel klasické promo na zápas: "Tys nebyl jen otřesený, kámo. Byl jsi vyděšený, nezapomeň na to. Vrátím se, abych tě zavřel do krabice. Pošlu tě pryč z téhle planety. Napořád. A čekej na Road house, kámo, ty a tvá slečna si ho zamilujete."

Poirier už nereagoval, má koneckonců aktuálně jiné starosti. Ozval se ale Nate Diaz, kterému slovní výměna dvou rivalů neunikla. "Vy dva dostáváte pořád knockouty," napsal a na reakci nemusel čekat dlouho.

"S tebou taky budu bojovat. Ale nejdřív ho rychle pohřbním. Mnohem šikovnější zápas, novější dějová linka atd." vysvětlil McGregor, proč dává přednost Dustinovi. "Jestli to zazdí, budeš to ty. Taky jsem v Amsterdamu, tráva je skvělá. A nejsem špatný chlap, jsem jen skvělý herec v bojových umění s lodí napěchovanou penězi."

Čtvrtý souboj Poiriera s McGregorem ze sportovního hlediska nedává žádný smysl a Conor by udělal lépe, kdyby si pro návrat vybral jiného soupeře. Nabízí se jich spousta. Opět se po víkendové výhře přihlásil například ex-šampion lehké váhy Rafael dos Anjos. S ním měl irský bouřlivák bojovat o titul v roce 2016, jenže Brazilec na poslední chvíli kvůli zranění odstoupil a zaskočil za něj Nate Diaz. Zbytek už je historie. Není ale divu, že RDA o souboj stále stojí, z marketingového hlediska by navíc bylo na čem stavět. Zajímavý by ale byl třeba také střet s tvrďákem Michaelem Chandlerem nebo třeba uzavření trilogie s Diazem. To ale zřejmě nepřipadá v úvahu, protože známý svéráz UFC nedávno opustil a jen tak se nevrátí.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor , Twitter Dustin Poirier

Nejnovější články