Procházka odhalil, kdo bude jeho příštím soupeřem a vysvětlil proč

Procházka odhalil, kdo bude jeho příštím soupeřem a vysvětlil proč Jiří Procházka s pásem šampiona UFC | zdroj: Profimedia

Čekání je u konce, šampion Jiří Procházka odhalil, proti komu se postaví ve své první obhajobě titulu polotěžké váhy UFC

Hned poté, co Jiří Procházka usedl na trůn polotěžké divize, se začalo řešit, proti komu by měl titul obhajovat. Nabízela se samozřejmě odveta s Gloverem Teixeirou, jelikož Brazilec na body vedl a nebýt škrcení půl minuty před koncem zápasu, pás by měl stále v držení. O odvetu si tedy hned řekl a sám český bojovník se několikrát nechal slyšet, že by mu ji měl nabídnout. Zároveň se však netajil tím, že by raději poměřil síly s Polákem Blachowiczem, který si o zápas také řekl. Fanoušci pak zmiňovali také nebezpečného Magomeda Ankalaeva z Dagestánu.

"Udělal jsem rozhodnutí pro další zápas," oznámil Procházka v angličtině prostřednictvím videa na Instagramu. "Chci příště bojovat s Gloverem. Ne proto, že to bude další velký zápas, má to jen jeden důvod - můj výkon v prvním zápase byl špatný a ukážu vám, proč jsem šampion. Čistě a rozhodně. Myslím, že Glover si to zaslouží."

Jiří Procházka vs. Glover Teixeira Jiří Procházka vs. Glover Teixeira | zdroj: Profimedia

Kdy a kde se zápas odehraje, zatím jasné není. Oba dva bojovníci si koneckonců za nejlepší bitvu prvního pololetí letošního roku zaslouží chvíli oddechu. Pravděpodobně bychom se tak odvety mohli dočkat na konci roku v kultovní Madison Square Garden v New Yorku, kde Glover zvažoval konec kariéry, pokud by Procházku byl býval porazil. 

Zdroje:  Jiří Procházka - Instagram

Nejnovější články