Procházku čeká v UFC premiéra jako vystřižená z filmu, nejspíš bude zápasit na tajemném Bojovém ostrově

Procházku čeká v UFC premiéra jako vystřižená z filmu, nejspíš bude zápasit na tajemném Bojovém ostrově zdroj: Profimedia

Podle indicií na sociálních sítích je zřejmé, že první souboj českého bojovníka proběhne na utajovaném Bojovém ostrově, který UFC právě dokončuje.

 

Premiéra Jiřího Procházky v UFC se nezadržitelně blíží a vypadá to, že bude mít pořádné grády. Český bojovník se rozhodl, že vezme slavnou americkou organizaci útokem a do svého prvního zápasu nastoupí rovnou se soupeřem z TOP 10 polotěžké váhy.

Volkan Oezdemir dokázal v UFC vyhrát 5 z 8 zápasů a aktuálně mu patří sedmá příčka v divizním žebříčku. Švýcarskému rodákovi však kariéru zbrzdil incident z roku 2017, kdy údajně v baru udeřil jiného muže. Kvůli tomu teď má problém získat víza do USA a musí bojovat na akcích mimo spojené státy, takže je pro něj problém sehnat soupeře. Bojový ostrov, který UFC buduje a měl by být brzy dokončen, by však měl tento problém vyřešit, protože ke vstupu na něj nebudou víza potřeba.

Není divu, že Volkanovi se nápad Dany Whita hodně zamlouvá. "Fight island zní úžasně. Všichni jsme kdysi koukali na ty filmy o bojových turnajích na ostrovech. Je to zkrátka skvělé." A před pár dny na své sociální sítě umístil fotografii ostrova, která napovídá, že se jeho příští souboj odehraje právě tam. To samé teď udělal také Jiří Procházka a jeho trenér Martin Karaivanov.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#fightisland //\\

Příspěvek sdílený Jiří Procházka (@jirkaprochazka),Kvě 26, 2020 v 8:33 PDT

I když se zatím nejedná o oficiální informaci, je zřejmé, že se v zákulisí už asi jednalo. Můžeme se tedy těšit, že se souboj Procházka vs. Oezdemir opravdu odehraje na bájném Bojovém ostrově. O zápasy tam je mezi bojovníky velký zájem a zápasit tam bude tedy velmi prestižní. Zvýšený zájem pak první oznámené souboje určitě vyvolají i mezi fanoušky, což je pro českého samuraje skvělá zpráva, jak se hned při své premiéře blýsknout.

Přivézt výhru však nebude nic jednoduchého. „Nevybrali jsme si jednoduchou cestu, což ani nebyl cíl. Vždycky jsme šli cestou výzev a nemá to souvislost s tím, že bychom šli do UFC s nosem nahoru jako šampioni Rizinu, že teď se vše udělá samo. Ne. Víme, že to tak není. Máme výborného soupeře, uděláme maximum pro výhru,“ prozradil v rozhovoru pro sport.cz Procházkův trenér Martin Karaivanov. My však samozřejmě doufáme, že Procházka potvrdí své kvality a v UFC poznají jeho BJP.

  

Zdroje:  Sport.cz , Jiří Procházka Facebook

Nejnovější články