Reality show Dany Whitea nabídla rychlá KO, 4 bojovníci si vybojovali vstupenku do UFC

Reality show Dany Whitea nabídla rychlá KO, 4 bojovníci si vybojovali vstupenku do UFC zdroj: Profimedia

Řady UFC se rozrostou o 4 nové bojovníky, kteří si smlouvu vybojovali v nemilosrdné show Dany Whitea.

Televizní show s názvem Dana White's Contender Series běží od roku 2017 a má za cíl hledat nové talenty, kteří by rozšířili řady slavné UFC. Pravidla jsou jednoduchá - bojovníci se utkají v regulérním MMA souboji a kdo udělá na šéfa organizace dojem, dostane smlouvu. V minulosti o ni bojoval například Michal Martínek, kterému však tehdy bohužel zápas vůbec nevyšel.

Napodruhé to vyšlo

Phil Hawes to v DWCS zkoušel poprvé před 3 lety. Tenkrát ale vyfasoval highkick do hlavy a poroučel se k zemi KO. S návratem k zápasení si pak dal na čas, dvouletá pauza mu však rozhodně prospěla. Po svém návratu dokázal všechny 3 zápasy ukončit hned v prvním kole. Přišla tedy další šance na vstup do UFC. A tentokrát Hawes nezaváhal, svého soupeře knockoutoval za pouhých 78 vteřin.

Walkoff KO a nadšený Dana White

Kamerunský predátor Francis Ngannou bude mít v těžké váze možná konkurenci. Do UFC se totiž dostal jeho krajan, který má zatím podobně hrozivé resumé. Tafon Nchukwi měl na kontě zatím sice jen 3 zápasy, ale všechny soupeře ukončil před limitem. Nejinak tomu bylo i v DWCS, kde soupeře ve 2. kole poslal k zemi kopem na hlavu.

Reakce Dany Whitea taky stojí za to:

Tu smlouvu potřebuju, Dano!

Bantamová váha, Drako Rodriguez a Leomana Martinez to nejprve rozjeli v postoji, pak se ale boj dostal na zem, kde nejprve hrozil Martinez, ale pak se lapil do pasti a triangle choke mu byl osudný. Odpadl do bezvědomí a rozjařený Rodriguez se vydal hledat šéfa UFC. "Tu smlouvu potřebuju, Dano!" křičel na něj. A nakonec ji dostal.

Další, kdo do UFC vstoupí neporažený

Zápas mezi Aliaskhabem Khizrievem z Ruska a Brazilcem Shiguemotem pokračoval v nastoleném tempu rychlých ukončení. Khizriev vzal boj na zem, dostal se soupeři do zad a utáhl rear naked choke. Celé to trvalo pouhých 50 vteřin. Aliashkab navíc prodloužil svou vítěznou sérii na 13-0 a samozřejmě si vysloužil vstupenku do UFC, kde rozšíří řady middleweight divize.

Nejnovější články