Šampion Strickland už stihl rozbít pás, po vzoru MacGyvera ho ale opravil

Šampion Strickland už stihl rozbít pás, po vzoru MacGyvera ho ale opravil Sean Strickland se raduje z vítězství v titulové bitvě | zdroj: Profimedia

Sean Strickland zůstává i nadále svůj, šampionský pás se mu podařilo během pár dní rozbít.

Když Sean Strickland o víkendu porazil Israele Adesanyu a stal se novým šampionem UFC, bylo v jeho tváři vidět dojetí. Na poturnajové tiskovce přiznal, že byl sice chvíli šťastný, ale rychle se vrátil nohama na zem. "Tahle blbost mě nedělá šťastným," ukázal na pás před sebou. Nehrozí tedy, že by chytil hvězdné manýry a klidně by znovu zápasil i v komorní hale APEX v centrále organizace. "Musíte pochopit, že bojuju proto, že mi to umožňuje trénovat. Všechno tohle mi pomáhá financovat můj koníček," vysvětlil.

Není tedy příliš velkým překvapením, že už šampionský pás, jehož cena se uvádí okolo 300 tisíc amerických dolarů, stihl rozbít. Ve videu na sociálních sítích ukázal, jak se boční zlatá destička odchlipuje.

"Ale mám řešení," prohlásil hned vzápětí a popadl lepící pásku a po vzoru MacGyvera se ho jal opravit. "Jako nový," pochválil následně svou práci. "Přijde to jen mně, nebo je ten pás teď mnohem lepší?" zažertoval pak ještě v komentáři.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sean Strickland (@strickland_mma_)

Ve videu nešlo přehlédnout také množství zbraní, které má Strickland doma. "Sean se připravuje na apokalypsu," komentoval to jeden z fanoušků. 

Americký fighter se sice občas prezentuje jako psychopat, bojové sporty mu ale pomáhají s mentálními problémy bojovat, a tak snad nehrozí, že by nyní spáchal nějakou hloupost. "Jsem rád, že svět má místo pro lidi, jako jsem já. Kdyby nebylo tohohle (zápasení), tak jsem si jistý, že bych spáchal nějaký náhodný násilný čin a skončil bych za mřížemi za to, že jsem někoho zabil. Takže děkuju UFC za záchranu životů, včetně toho mého," prohlásil na tiskovce. "Je super, že můžu jít do tělocvičny a snažit se tam zabít své kamarády, takže všichni démoni na den zmizí. Miluju tenhle sport!"

Zdroje:  Sean Strickland – Instagram

Nejnovější články