Slavní bojovníci tipují výsledek souboje Poirier –⁠ McGregor III

Slavní bojovníci tipují výsledek souboje Poirier –⁠ McGregor III zdroj: Profimedia

Jeden z nejočekávanějších MMA zápasů letošního roku se nezadržitelně blíží. Jak tipují závěr trilogie mezi Poirierem a McGregorem jejich kolegové bojovníci?


Robert Whittaker (bývalý šampion střední váhy)

McGregor vypadal velmi dobře, než přestal vypadat dobře. Takhle nějak to je vždycky. Myslím, že Poirier může mít navrch čím dál ten zápas půjde. Takže nevím, pokud bych sázel, tak bych se asi přiklonil směrem k Poirierovi.

Michael Chandler (lehká váha)

Myslím, že Conor udělá nějaké změny, které se mu ve třetím zápase vyplatí. Stejně tak ale věřím, že Dustin je jedním z nejzkušenějších a nejtvrdších bojovníků v lehké váze. Přestože se oba navzájem ukončili, tak mají tvrdé brady, jsou dobří v postoji a skvěle volí údery. Ale myslím, že Conor bude mít trochu navrch, obzvlášť pokud nastoupí s přístupem, že nechce být tím milým chlápkem. Může se Poirierovi trochu dostat do hlavy. Každopádně dám dolů svou soutěživou čepku, nasadím si fanouškovskou a budu se koukat u klece.

Valentina Shevchenko (šampiona muší váhy)

Oba jsou skvělí bojovníci, ale mé sympatie má vždycky Conor. Nezáleží na tom, s kým bojuje, pokaždé říkám, že vyhraje.

Conor McGregor vs Dustin Poirier Conor s Dustinem krátce před jejich prvním soubojem z roku 2014. | zdroj: Profimedia

Marvin Vettori (střední váha)

Myslím, že znovu vyhraje Poirier. V tom prvním zápase si možná nevěřil, neuvědomoval si tu psychologickou bitvu, ale teď už je zvyklý na světla reflektorů a zvládá to lépe.

Tyson Fury (šampion těžké váhy v boxu)

Je to McGregorův poslední hod kostkou. Pokud prohraje, je konec. Myslím, že ale vyhraje a to ve velkém stylu.

Leon Edwards (welterová váha)

Je to těsné. Pokud Conor dokáže udělat potřebné změny, tak by měl vyhrát. Myslím, že je lepší a techničtější. Takže kdybych měl vsadit, tak na něj.

Kelvin Gastelum (střední váha)

Conor je chytrý chlap, takže pokud rozklíčoval, co udělal špatně a zlepšil to, tak si myslím, že to dotáhne.

Conor McGregor vs Dustin Poirier V prvním zápase zvítězil s přehledem McGregor. | zdroj: Profimedia

Anthony Smith (polotěžká váha)

Hned po tom druhém zápase jsem si myslel, že to dopadne stejně. Ale když jsem slyšel Conora mluvit o tom, že bude muset opravdu změnit svůj pohyb kvůli těm kopům, donutilo mě to pauznout. Aby bylo jasno, tak si myslím, že znovu vyhraje Poirier, ale nebude to tak jednostranné jako byla minule poslední část toho zápasu. Conor ale vypadá po prohře namotivovaný, vždycky jsme ho pak viděli znovuzrozeného a lepšího. Abych byl ale zcela upřímný, tak jsem od něj neviděl nic nového. Vypadá, že jakmile prohraje, tak má větší motivaci, víc trénuje, ale nedělá nic nového. Aby Dustina porazil, tak si myslím, že by musel s něčím novým přijít.

Alexander Volkanovski (šampion pérové váhy)

Těžko tipovat poté, co jsem viděl, jak to dopadlo posledně. Ale pořád mi přijde, že Conor je nebezpečnější. Myslím, že bude nebezpečný opět na začátku a bude schopen trochu lépe kontrolovat, kam se to bude ubírat. Posledně se unavil, potom ty calf kicky a podobně. Ale myslím, že Poiriera trefí, že vyhraje. Říkal jsem to ale i minule a netrefil jsem se, i když ho Conor na začátku dobře trefoval.

Dan Hooker (lehká váha)

Pro Conora bude těžké v tak krátkém čase udělat potřebné změny. Není to jen o tom, že by kryl ty calf kicky nebo něco takového. Dustin se zlepšil a prokoukl ho. Přikláním se spíš k němu, především kvůli tomu krátkému času mezi druhým a třetím zápasem.

dustin poirier vs conor mcgregor 4 Poirier se po letech dočkal odplaty. McGregora knockoutoval v druhém kole. | zdroj: Profimedia

Stephen Thompson (welterová váha)

Pokud se Conor dokáže vrátit ke svému dřívějšímu pohybu, tak může vyhrát.

Colby Covington (welterová váha)

Můj tip je, že to dopadne stejně jako posledně. Conor se už napakoval, má svou firmu s whisky, už nemá v MMA co dokázat a není tak motivovaný jako dřív, což je v jeho zápasech jasně vidět.

Sean O'malley (pérová váha)

Nejsem si to vůbec schopný vizualizovat. Conor v tom posledním zápase vypadal dobře. Byl rychlý, koncentrovaný a tvrdý. Dustin ale trefil tvrdší údery. Nemyslím si, že by Conor neměl dostatek motivace, vypadal dobře. Jsem velký fanoušek obou. Rád bych ale viděl vyhrát Conora, s kým pak bude bojovat. Ale vůbec si neumím představit, jak ten zápas dopadne.

Zdroje:  Youtube BT Sport , YouTube Submission Radio , YouTube Helen Yee Sports

Nejnovější články