„Suga show“ skončila, O‘Malley se zranil a prohrál s Verou v 1. kole TKO

„Suga show“ skončila, O‘Malley se zranil a prohrál s Verou v 1. kole TKO zdroj: Profimedia

Očekávaný souboj v bantamové váze nabídl trochu nešťastný rychlý konec, Marlon Vera může slavit životní výhru.

Ačkoliv není Sean O'Malley ještě v TOP 10 bantamové váhy, s 12 výhrami bez porážky platil už teď za velkou hvězdu. Do budoucna se navíc očekává, že se dopracuje až na špici své divize. Dva poslední zápasy sice ukončil v prvním kole, ale souboj s nebezpečným Marlonem Verou měl být pro něj zatím největší zkouškou v dosavadní kariéře. 

„Suga“ začal, jak je u něj zvykem, hodně v pohybu, naznačoval útoky a snažil se Veru vycukat. Avšak na to, jak nahecovaně ekvádorský bojovník působil před zápasem, zůstával velmi klidný a zbytečně se nehnal do přestřelky. Nejvýraznější zbraní v úvodu zápasu byly O'Malleyho kopy. Nejprve okopával soupeři nohy tvrdými lowkicky a pak jej trefoval také do těla.

Při jednom z výpadů do útoku se však O'Malleymu ošklivě podvrtla noha. Dokázal sice ihned vyskočit zpátky do postoje, ale bylo jasné, že je něco v nepořádku. Kroužil okolo pletiva a nohu podivně tahal za sebou. Bylo nereálné, aby s takovýmto handicapem vydržel bojovat ještě další dvě kola. Pokusil se tedy agresivně zaútočit, ale Vera jeho údery pokryl a přenesl boj na zem, kde „Cukříka“ několika tvrdými údery ukončil.

Někteří lidé nejsou zrozeni pro válku… #sugafree“ zhodnotil zápas pohotově Cody Garbrandt, který se s O‘Malleym nějakou dobu drsně popichoval na sociálních sítích.

O'Malley si sice připsal první porážku, avšak pro jeho kariéru by neměla znamenat nic zásadního. Horší bude pravděpodobně zranění, které ho teď na nějakou dobu vyřadí ze hry.

Vera naopak může slavit životní vítězství a díky sledovanosti zápasu na sebe přitáhl zaslouženou pozornost. To mu teď otevírá dveře do TOP 15 a nabízí další zajímavé soupeře. Radost mu nezkazil ani fakt, že o výsledku do velké míry rozhodlo zranění. Podle něj to totiž bylo způsobené jedním z jeho bloků. Kvůli tomu by v budoucnu určitě dávala smysl odveta.

Nejnovější články