„Sugar“ Sean O’Malley promluvil o své porážce s Marlonem Verou a moc dobře ji nevzal: „Nestojí za nic“

„Sugar“ Sean O’Malley promluvil o své porážce s Marlonem Verou a moc dobře ji nevzal: „Nestojí za nic“ zdroj: Profimedia

Svou první porážku v kariéře nepřijal Sean O’Malley moc dobře a stále věří, že je lepší než Marlon Vera.

Sean O’Malley minulý týden poprvé v kariéře okusil porážku z rukou Marlona Very a moc dobře to nevzal. Do zápasu šel O’Malley jako výrazný favorit a sebevědomí mu tryskalo z uší, když tvrdil, že Veru ukončí knockoutem v prvním kole, jako už to několikrát předtím udělal jiným bojovníkům. Tato prognóza se ale nevyplnila a byl to právě „Cukřík“, který v prvním kole prohrál na TKO.

Byla to ale zvláštní prohra, protože O’Malley v zápase dvakrát špatně našlápnul na svůj pravý kotník a zvrtnul si jej. Pro Veru se tak O’Malley stal poměrně snadnou kořistí, čehož taky ekvádorský bojovník rychle využil a zápas na zemi ukončil svými tvrdými údery.

Sean O'Malley vs Marlon Vera zdroj: Profimedia

Ve vlastním podcastu se Sean O’Malley ke své první prohře vyjádřil, ale ukázal, že se ještě prohrávat nenaučil:

„Přišel jsem do oktagonu, všechno bylo v pohodě. Stál jsem před ním a říkal jsem si ‚To bude lehké. Je pomalý. Nedokáže mě trefit.‘ Netrefíš mě a nevezmeš mě na zem. Nemyslel jsem si, že by mě mohl vzít na zem, protože byl tak pomalý. Stál jsem tam, věděl jsem, že mám jenom jednu nohu a stejně jsem si říkal, ‚I tak nestojí za nic.‘“

„Kdokoliv vyhraje, jak se to stane, to je jedno, prostě vyhraje. On vyhrál. To je pro mě blbé, protože jsem prohrál s někým, o kom si myslím, že není moc dobrý. Koukám na něj a říkám si, ‚Není tak dobrý.‘ A já jsem s ním sakra prohrál. To je na tom to nejvíc frustrující. Prohrát s někým o kom vím, že jsem lepší než on.

„Podívejme se na jeho kariéru za pět let a potom se podívejte na moji. Budu světový šampion a on bude akorát bojovník, který hlídá bránu do vyšší ligy. Takový je prostě jeho styl. Někdy vyhraje, někdy prohraje. Je pomalý, ale má kuráž, takže bude schopný ukončit některé bojovníky, po tom co jej budou nějakou chvíli bít. Měl štěstí a porazil mě a skáče radostí, jako kdyby vyhrál nějakou podělanou loterii. To jenom ukazuje, co je to za blbce.“

Zároveň Sean uvedl na pravou míru svoji fotku s komentářem „Pokořen“, kterou sdílel krátce po zápase:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Humbled.

Příspěvek sdílený Sugar Sean O'Malley (@sugaseanmma),Srp 16, 2020 v 3:00 PDT

„Ten příspěvek o tom, že jsem byl pokořen byl podělaný vtip. Takže pro každého, kdo takové blbosti komentuje, nejsem pokořen.“

Z rozhovoru je docela jasně vidět, že Sean O’Malley moc prohrávat neumí. Sice Marlona Veru označil za pomalého, a že za nic nestojí, ale sám se jím nechal porazit.

A náhoda to rozhodně nebyla. Vera jej totiž těsně předtím, než si O’Malley zvrtnul kotník poprvé, kopnul lowkickem těsně pod koleno, kde se nachází peroneální nerv, který umožňuje ovládat kotník (podrobně jsme o tom psali tady). Marlon Vera tak O’Malleyho zranění přímo vyvolal a následně ho využil a zápas ukončil.

Stejné zranění se po stejném lowkicku stalo také Henry Cejudovi, když bojoval s Demetriousem Johnsonem, který se ale dokázal oklepat a i přes tento handicap dokázal Johnsona (hodně těsně) porazit.

Zdroje:  mmajunkie.com , Sean Omalley youtube channel

Nejnovější články