TKO za 54 vteřin. Nejmladší bojovník v UFC se vrátil na vítěznou vlnu ve velkém stylu

TKO za 54 vteřin. Nejmladší bojovník v UFC se vrátil na vítěznou vlnu ve velkém stylu Rosas si zápas v DWCS opravdu užíval. | zdroj: FOTO: UFC

O neporazitelnost sice v dubnu přišel, tím se ale 18letý Raul Rosas nehodlá nechat odradit a dál si jde za svým snem stát se nejmladším šampionem v dějinách UFC.

Smlouvu s UFC podepsal Raul Rosas už v sedmnácti letech a nijak neskrýval ambice stát se tam nejmladším šampionem. Premiéru zvládl na výbornou, Jaye Perrina ukončil už v polovině prvního kola na neck crank. Slušně našlápnuto měl i v nadcházejícím duelu s Christianem Rodriguezem, jenže po úvodních pěti minutách začala Raulovi docházet fyzická kondice a nakonec tak musel zkousnout první porážku v kariéře.

Cestu k titulu nejmladšího šampiona UFC to Rosasovi sice zkomplikovalo, svého snu se ale rozhodně vzdát nehodlá, a tak se do boje vrátil už po 4 měsících. Postavil se proti němu 33letý Terrence Mitchell, pro něhož se jednalo o druhý zápas v nejslavnější organizaci (ten první prohrál na TKO už v prvním kole).

Možná i kvůli minulým prohrám do souboje oba borci vlétli s maximální vervou a rovnou pálili ostrými. Na otázku, jak dlouho v podobném tempu vydrží bojovat, jsme nakonec odpověď nedostali. Rosas po 35 vteřinách zakontroval zadní levačkou, po níž šel Mitchell k zemi, kde už stačilo k ukončení jen málo.

Rosas po vítězství hodně mluvil o tom, že chtěl ukázat zlepšení, což se mu podle něj povedlo. Objektivně ale těžko soudit na základě několikasekundového zápasu. Mladý fighter ale věří, že má nakročeno ke hvzědám „Jsem prostě jiný, mám potenciál stát se superstar a překonat rekordy," prohlásil na poturnajové tiskové konferenci. Povede se mu to, anebo jeho hvězda vyhasne?

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články