UFC odpočítává epickým videem poslední dny do souboje Procházky s Teixeirou

UFC odpočítává epickým videem poslední dny do souboje Procházky s Teixeirou Jiří Procházka a Glover Teixeira se střetnou 11. června v Singapuru | zdroj: Profimedia

Z tohohle videa bude mít nejspíš většina českých fanoušků MMA husí kůži. Do zápasu Teixeiry s Procházkou zbývá už jen pár dní a UFC teď přišlo s parádním videem, které mapuje kariéry obou bojovníků.

Už jen pár dní zbývá do, minimálně v našich končinách, nejočekávanějšího letošního MMA zápasu. V neděli 12. června okolo 6. hodiny ranní našeho času svedou Glover Teixeira a Jiří Procházka souboj o titul šampiona polotěžké váhy. UFC teď vydalo tradiční pořad Countdown, který mapuje cestu obou bojovníků. 

Video připomene dlouhou kariéru Glovera Teixeiry, který neměl na růžích ustláno, přesto se z malé brazilské vesnice vypracoval až na vrchol UFC. Býval by možná titul získal už dávno, nebýt toho, že se mu dlouho nedařilo získat vízum do USA, kam se původně vydal jako nelegální imigrant. O to víc si ho ale šampionský pás užil teď. Kamera ho sledovala při oslavách doma ve Spojených státech i v Brazílii.

Z kariéry českého bojovníka UFC připomíná začátky v domácí organizaci GCF, kde už tehdy kosil jednoho soupeře za druhým. Chybět nesmí ani japonský RIZIN. Nutno uznat, že chvílemi z toho jde až husí kůže. Video je bohužel pouze v angličtině

Ani ti, kdo neumí ani základy anglického jazyka si však zoufat nemusí. Sám Jiří totiž na svém youtubovém kanále zveřejňuje sérii videí, která mapuje jeho přípravu.

Na co dalšího se můžeme na UFC 275 těšit? Třeba na fenomenální Valentinu Schevchenko, která se utká s Brazilkou Thailou Santos, nebo na odvetu nezapomenutelné bitvy mezi Joannou Jedrzejczyk a Weili Zhang.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články