UFC zápasník zpacifikoval útočníka s baseballovou pálkou. Nebezpečná situace nakonec skončila docela komicky

UFC zápasník zpacifikoval útočníka s baseballovou pálkou. Nebezpečná situace nakonec skončila docela komicky zdroj: Getty Images

O tom, že není radno vytahovat baseballovou pálku proti bojovníkovi UFC se přesvědčil agresivní řidič, který může být rád, že zápasník Jared Gordon neměl špatnou náladu.

Umět trochu MMA ve vyhrocených situacích na ulici určitě neuškodí. A umět ho dobře, jako UFC bojovník  Jared „Flash“ Gordon, už vůbec ne. Ten nedávno sdílel na svém Instagramu video z potyčky, při které na něj a jeho rodinu „vystartoval“ jeden agresivní řidič s baseballovou pálkou a Gordon tak musel útočníka zpacifikovat.

„To video bylo staré, jen jsem ho znovu zveřejnil, protože to je to, co chce veřejnost vidět. Nezajímají je inspirativní věci, chtějí vidět jen krev, násilí, sex a tak. Občas tam přihodím něco šíleného,“ řekl „Flash“ na tiskové konferenci před víkendovým zápasem v rámci turnaje UFC 278, ve kterém se má střetnout s Leonardem Santosem.

„Byl jsem v Chicagu na dovolené se svou rodinou - rodiči, sestřenicí a jejím manželem - a byl tam bankomat pro výběr peněz z auta,“ vyprávěl americký bojovník bizarní příběh. „U něj bylo auto, kde seděl chlápek, který měl na samolepce na nárazníku napsáno: ‚Miluju feťácké dě*ky’. Tak jsem se zasmál, vytáhl jsem telefon, začal natáčet a všiml jsem si, že prolézá na stranu spolujezdce, aby vystoupil z auta, protože bankomat mu překážel, aby otevřel dveře řidiče. Říkám si: ‚Co to ten chlap do pr*ele dělá?’".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jared Gordon (@jaredflashgordon)

„Jsme v Chicagu (město, které je v počtu vražd v USA na sedmém místě - pozn. red.) a já si říkám: ‚Vytáhne AK-47 nebo tak něco?’ Ale on vytáhl baseballovou pálku,“ pokračoval Gordon. „V tu chvíli jsem si říkal: ‚Já toho chlapa zabiju.‘ Velmi rychle jsem se naštval, protože začal jít směrem ke mně a já jsem byl s rodiči, kterým bylo přes 60 let. Popadl jsem ho a řval na něj: ‚Co to děláš? On na to: ‚Natáčíš mi poznávací značku,’ a já na to: ‚Kámo, víš, co máš za nálepku na nárazníku? Ty jsi na sebe s touhle nálepkou na nárazníku ještě nikoho neupozornil?“.

Z vážné a nebezpečné situace se za chvíli stala docela komická scénka. „Šel jsi na nás se zbraní,“ zařval na útočníka Gordonův otec. „A rozmáchl jsem se s ní snad?“ snažil se najít protiargument zpacifikovaný útočník. „To je jedno, chtěl jsi ji na nás použít!“ oponoval Gordon. „Ale rozmáchl jsem se s ní?“ trval na svém agresivní řidič.

Po krátké konverzaci, při které se Gordon snažil neúspěšně přemluvit útočníka, ať mu odevzdá baseballovou pálku, mu ji nakonec vytrhl z rukou a nechal jej se postavit.

„Můžu dostat svou pálku zpět? Půjdu do svého auta,“ požádal „slušně“ poražený útočník.  „Ne, nemůžeš ji dostat zpátky, najdi si novou,“ odpověděl mu zápasník UFC, zatímco nešťastnému útočníkovi ještě někdo z rodiny podal čepici, která mu při šarvátce spadla.

„Nevím, jak to, že jsem mu nerozbil hubu,“ divil se sám sobě Gordon. „Mám pocit, že to bylo tím, že tam byli moji rodiče, ale už jsem viděl, jak se rodiče hádají na ulici, takže to není nic, co by pro nás nebylo nové. Ale nějak jsem se dokázal ovládnout… byla by tam krev, pak bych musel zavolat policii, tak jsem to nechal být.“

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články