Video: Jak vypadá Jones na tréninku? Se sparring parťákem si hraje jako kočka s myší

Video: Jak vypadá Jones na tréninku? Se sparring parťákem si hraje jako kočka s myší Jon Jones a Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Už jen pár dní nás dělí od jednoho z nejočekávanější comebacků na poli MMA. Legendární Jon Jones se o víkendu po tříleté pauze vrátí do oktagonu, navíc v těžké váze. Nyní se na veřejnost dostaly záběry z tělocvičny.

Otázkou samozřejmě je, jak se dlouhá zápasová přestávka projeví na Jonesově výkonu. Sice fanoušky v průběhu let opakovaně ujišťoval, že stále trénuje a pravidelně sdílel fotografie své tělesné proměny, videa ze sparringů se ale na veřejnost nedostala. To až nyní.

A vypadá to, že Jones s přírůstkem svalů moc neztratil na rychlosti ani na svém pověstném fight IQ. Na krátkém videu je vidět, že si se s sparring parťákem Waltem Harrisem celkem hraje. Krásným porazem jej dostane na zem a než se obrovitý Američan stihne zvednout, už je u něj s údery.

Zveřejněno bylo i video z boxerských lap. Obrázek si udělejte sami.

zdroj: Video: Jon Jones

UFC 285, jemuž vévodí duel Jones vs. Gane, uvidíme už v noci ze soboty na neděli. Hlavní část startuje klasicky od 4:00. V akci uvidíme také Valentinu Shevchenko proti Alexe Grasso. Neporaženého Shavkata Rakhmonova z Kazachstánu proti Geoffu Nealovi. Poláka Mateusze Gamrota proti nebezpečnému Jalinu Turnernovi. Či vycházející superstar Bo Nickala v premiéře proti Jamiemu Pickettovi.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články