Video: Neznámý muž veřejně provokoval Dustina Poiriera a málem dostal za vyučenou

Video: Neznámý muž veřejně provokoval Dustina Poiriera a málem dostal za vyučenou Dustin Poirier s manželkou Jolie | zdroj: Profimedia

Neznámý muž nedomyslel po kus o vtip a na veřejnosti rozzuřil Dustina Poiriera. Od výprasku ho zachránila bojovníkova žena, do které se přitom navážel.

Na urážky a popichování od anonymních uživatelů na internetu už si asi většina zápasníků zvykla. Když si ale někdo dovolí naživo, musí počítat s následky.

Těžko říct, co čekal neznámý muž, když si na Poiriera a jeho rodinu počkal během průvodu při slavnostech Mardi Gras v Louisianě, aby jim ukázal transparent s nápisem "Hey Dustin, your wife's in my DM's." (Hej Dusine, tvá žena mi psala). Hláška, kterou McGregor použil po třetím zápase s Američanem, před nímž tvrdil, že ho Jolie soukromě kontaktovala.

Ze strany muže šlo nejspíš jen o hloupý vtip a pokus o zviditelnění. Nechal se totiž při činu natočit a na videu to vypadá, že chce Dustinovi následně podat ruku, namísto toho ale málem dostane výchovnou facku. Když pak na zuřícího fightera ukáže prostředníček, od maléru jej zachrání právě paní Poirierová, která svému muži zabrání v tom, aby seskočil z Jeepu a šel si to s trollem vyříkat.

Samozřejmě se dá polemizovat o tom, že měl Poirier zachovat chladnou hlavu. Na druhou stranu musel s podobnou možností muž s cedulí počítat. Dustinovi se dostalo podpory i od některých kolegů z UFC. "Lidé jsou až moc v pohodě, když se chovají neuctivě. Dobře, žes mu plesknul," napsal třeba Adrian Yanez. Sám Dustin incident nijak nekomentoval.

zdroj: Video: Art of War

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články